Simone's Kitchen

Voor wie schrijf ik nou eigenlijk?

Ik hou van al mijn lezers. Echt… Misschien soms wel iets teveel. Ga ik rekening houden met wat jullie wel en niet willen lezen. En besluit dan dat ik misschien beter een ander blog kan opzetten als de content teveel afwijkt van een recept. Om vervolgens mezelf in tweeën te splitsen want ja, je kunt natuurlijk niet overal hetzelfde plaatsen of overal evenveel aandacht aan geven. En uiteindelijk schrijf ik toch wat ik leuk vind, want dat is nou precies wat een blog is. Als je alleen op zoek bent naar een lekker recept dan zijn daar plenty mogelijkheden voor denk ik.

En natuurlijk komt het gedeeltelijk ook doordat ik het gewoon superleuk vind om een nieuw blog op te zetten. Het ontwerp maken, template kiezen, alles goed instellen. Maar ja daarna he… Dan moet je het ook gaan onderhouden, nieuwe posts plaatsen enzovoort enzovoort.

En ik weet het allemaal wel natuurlijk. Ik ga tenslotte al een jaartje of 8 mee in de bloggerswereld en toch trap ik er elke keer weer in. Om dan vervolgens in een ‘blogcrisis’ te belanden.

Untitled-1

Het is misschien ook wel een terugkerend thema. Hahaha… Hoe dan ook; ik heb nu besloten om gewoon maar alles hier te posten. Ik ga ervan uit dat jullie heel goed zelf kunnen beslissen wat je wel en niet wilt lezen. Toch?

En om het iets makkelijker te maken ga ik de nieuwsbrieven zo op zetten dat je kunt kiezen wat je wilt ontvangen. Hou je van reizen? Dan ontvang je alleen een mailtje als ik een nieuwe reispost heb geplaatst. Hou je van lekkere eten? Dan ontvang je alleen de mailtjes in de categorie recepten en food.

Hou het allemaal moet weet ik nog niet. 🙂 Dus dat ben ik nog aan het uitzoeken. Voor alle huidige abonnees op de nieuwsbrief; je kunt je instellingen veranderen door helemaal onderin de nieuwsbrief te klikken op ‘adjust subscription preferences’. Je kunt dan nu kiezen uit een aantal categorieen. Wil je alles ontvangen dan kies je voor alles. Meerdere keuzes zijn ook mogelijk.

Het werkt nog niet helemaal zoals het moet. Alleen de optie eens per week werkt al wel goed, de anderen ben ik nog aan het puzzelen maar dat komt goed. Je kunt het al wel aangeven!

En natuurlijk vind ik het alleen maar leuk als je alles wilt lezen. Je ben natuurlijk niet verplicht om een keuze te maken. Zo, dat hebben we dan weer even opgelost voor the time being. Mezelf kennende zal er in de zeer nabije toekomst vast wel weer zo’n zelfde moment komen. Ik ben nou eenmaal een besluiteloos typetje. Maar voorlopig verheug ik me vooral op het hebben van slechts één blog… Klinkt gewoon een beetje eng vind je ook niet?

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

30 comments

 1. Ik hoop toch niet dat ik heb bijgedragen aan je besluiteloosheid en blogchange 😉 Maar ik denk dat je plaatje hierboven, health,travel,food het eigenlijk wel zegt. Ik vind het prima bij elkaar passen, maar uiteindelijk moet je doen wat jouw gelukkig maakt! Liefs Sabine

  • Haha Sabine! Nee hoor, helemaal niet! Slechte eigenschap van me.. eeuwig twijfelen aan mijn eigen beslissingen. Maar ik ben eruit en het blijft wel nog in engels en het Nederlands hoor. Dus je komt die twee nog wel tegen maar dat is in wezen één blog…

 2. Heerlijk! Alles op 1 plek! 

 3. Ik volg sowieso al beide blogs 😉 Travel, Food & Health passen natuurlijk ook gewoon goed bij elkaar. Succes!

 4. Goedzo! Maar je gaat het jezelf wel weer moeilijk maken met de nieuwsbrief …… ;-).

 5. Goed besluit, Simone! Je eigen gevoel volgen, werkt toch echt het allerbeste. Succes!

 6. Wellicht onthouden dat je in de eerste plaats voor jezelf schrijft 🙂 Alle drie de onderwerpen passen prima bij elkaar en zijn onderling verbonden.. Het jezelf moeilijk maken beïnvloed je werk 🙂

 7. Zooo herkenbaar en eigenlijk wel fijn om te lezen dat het meerdere mensen overkomt ( al zijn slapeloze nachten natuurlijk niks) en veranderingen blijven toch altijd gaande. Het hoort erbij en is ook leuk.
  Goed dat alles lekker samen doet, het gaat erom wat jij te gek vindt toch 😉

  Liefs Suus

 8. Goed plan! Leuk juist die afwisseling!

 9. Yay, heel goed! En voor brainstormsessies (hoe nu verder etc) weet je me te vinden he? 

 10. Leuk juist!! Eerlijk gezegd wist ik niet dat je nog een blog had….oeps……maar ik vind jouw schrijfstijl erg leuk, dus verheug me ook op de health en travel verhalen, en inderdaad, het past ook gewoon allemaal bij elkaar! Alvast veel succes en inspiratie gewenst!

 11. Hallo Simone,

  Je moet gewoon doen waar je jezelf het prettigst bij voelt en wat voor jou het beste werkt. Dus alles op één blog? Prima toch. 

 12. Ha,ha – zo herkenbaar. Ik heb ook wat last van ‘rupsjenooitgenoeg’ gevoel en gedrag :-). Ik denk dat dit een supergoede beslissing is! Alles samen geeft hopelijk een beetje rust. Tot het volgende idee op komt borrelen dan….

 13. Nou, ik vind het wel makkelijk alles op 1 plek! En lijkt me makkelijker voor jou toch. En het blijft uiteindelijk jouw blog en jouw beslising!

 14. Leuk dat je het gaat samenvoegen. Alles op 1 plek is lekker makkelijk 🙂

 15. Leuk! Ik lees je blog graag dus alleen maar leuk die afwisseling. Alles op 1 plek, hoe fijn is dat 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.