Vegetarische groente stoof uit de slowcooker | simoneskitchen.nl

Review Bosch Autocook Pro

Ik kreeg een wel heel interessant apparaat ter review opgestuurd: Een Bosch Autocook Pro. Alleen de naam klonk al interessant maar wat het apparaat beloofde te kunnen klonk eigenlijk nog veel interessanter. Want de Autocook is een multicooker en dat betekent dat het de volgende dingen kan:

Review Bosch Autocook | simoneskitchen.nl

 • Stoompan
 • Snelkookpan
 • Frituurpan
 • Oven
 • Stoofpan
 • Kookpan
 • Rijstkoker
 • Sous-vide (die vond ik wel meteen heel interessant)

En waarschijnlijk ben ik nog wel wat vergeten, want er zitten in totaal 50 functies op! Een behoorlijk indrukwekkend apparaat dus. Althans op papier want ik moet eerlijk zeggen dat ik wel een beetje mijn twijfels had of een apparaat al die functies zou kunnen volbrengen. En om dan maar meteen met een negatief puntje te beginnen: de frituurpan… slaat eigenlijk nergens op. Dat is een mandje, daar past net een kroket in. 🙂

 

Ik maakte er een omelet in en een brownie voor het filmpje en vergat natuurlijk vervolgens om daar een fatsoenlijk foto van te maken, maar ik denk dat het filmpje hieronder wel een beeld geeft.. 🙂 Zoals gebruikelijk weer op geheel eigen wijze op de gevoelige plaat gezet. Hahahaha…

En omdat je nooit genoeg kunt testen maakte ik ook nog een stoofgroenteschotel, waarvan je hieronder het recept vindt.

Eindconclusie: ik vind het een heel handig apparaat alhoewel ik het nog wel vaker wil gaan testen om te kijken of het met alle functies zo goed gaat. Met name die sous-vide en de rijstkoker functie lijkt me handig dus die ga ik binnenkort uitproberen en dan hoor je het weer.

Voor nu denk ik vooral dat de Bosch Autocook de nodige ruimte bij ons in de kast gaat schelen, want we hebben dus momenteel een losse slowcooker en een losse snelkookpan en alleen daarom al is het de moeite waard.

Wordt vervolgd!

Print
Vegetarische groente stoof uit de slowcooker | simoneskitchen.nl

Groente stoofschotel


 • Author:
 • Category: Stoofschotel

Ingredients

 • 4 wortels, in grove stukken gesneden
 • 4 pastinaken, in grove stukken gesneden
 • 2 rode uien, in stukken gesneden
 • 2 rode paprika’s, zaadlijsten verwijderd in stukken gesneden
 • 2 el olijfolie
 • 1 tl gemalen komijn
 • 1 tl paprikapoeder
 • 1 tl kaneel
 • 1 tl chili poeder
 • 1 blik (400 gr) tomatenblokjes
 • 8 gedroogde abrikozen in stukken
 • 2 el honing
 • peper
 • zout

Instructions

 1. Doe als eerste de olijfolie onderin de pan van de Autocook. Doe alle ingredienten erin, roer alles goed door en sluit af met de deksel.
 2. Selecteer het baking programma op medium en zet het op 70 minuten.
 3. Serveer met couscous of aardappelen

Disclaimer: Ik kreeg de Bosch Autocook Pro opgestuurd ter review maar alle meningen zijn die van mijzelf.

Wil jij meer weten over foodfotografie?

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je gratis mijn 10 tips om direct mee te beginnen! Bovendien houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen of ander interessant nieuws.

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment Powered by ConvertKit