Simone's Kitchen

Video : Mayonaise maken op de snelle manier

Tjee, het is echt al heel lang geleden dat we voor het laatst een basis filmpje hebben geplaatst. Een beetje in de vergetelheid geraakt en we hebben er nog wel zoveel liggen! Nu goed, de laatste was het maken van mayonaise op de ambachtelijke manier en dit keer laat ik jullie zien hoe je mayonaise maakt op de snelle manier.

Om heel eerlijk te zijn gebruik ik zelden tot nooit een andere manier meer en waarom zou je ook als het zo ontzettend eenvoudig is. Het volledige recept vind je overigens hier

Succes en laat me weten hoe het is gegaan. O mocht je mayonaise nou een beetje te dun blijven. Haal het dan uit het bakje van de machine, doe het over in een kom, voeg nog wat olie toe en klop het met de hand even na. Ik heb gemerkt dat dat werkt.

Verder belangrijk dat je ingredienten allemaal op kamertemperatuur zijn en dan kan het eigenlijk niet mis gaan.

Nooit meer wat missen? Abonneer je dan op ons Youtube kanaal

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

8 comments

  1. Hmmm. lekker! Dat ga ik proberen! Fijn weekend!

  2. Ideaal zo’n filmpje. Ga ik ook maken. Bedankt

  3. Nou zeg, heb het een keer geprobeerd in de kleine kom van mijn magimix maar dat liep toch echt wat anders af! Ik vind het tijd om het opnieuw te proberen, het klinkt inderdaad hartstikke makkelijk. Fijn weekend!

  4. Hoi, wat voor olie gebruik jij? Ik heb het twee keer zelf gemaakt maar de smaak was gewoon niet lekker ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.