Simone's Kitchen

Venz chocola hagel en wat is jouw “Guilty Pleasure”?

SPONSORED

20141110-003

Om maar even meteen met de deur in huis te vallen… Ik ben een beetje moe van de term ‘guilty pleasure’. Die blijkt iedereen vandaag de dag te hebben. Hele programma ’s worden er over gemaakt. Masterchef Challenges met als uitgangspunt guilty pleasures en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik vind het gewoon een suffe uitdrukking. Gewoon. Omdat het veel te vaak gebruikt wordt.
Zo hebben we dat duidelijk gemaakt, zodat ik nu mijn guilty pleasure met jullie kan delen.. Hahaha…
Vroeger – als in toen ik bij pa en ma woonde – aten wij elke ochtend ontbijt samen. Ik was toen vooral van het zoete broodbeleg. Mijn absolute favoriet? Een witte boterham met dikke roomboter en pure Venz hagelslag.
Lekkerder dan een gebakje. Mijn favoriete reclame was toen die van Venz waar er een regen van hagelslag naar beneden kwam, boven op die boterham. Ken je hem nog? Of heb ik nou verklapt hoe oud ik ben. Haha.

20141110-008

Tegenwoordig ontbijt ik op een iets verantwoorder manier en is het meestal yoghurt met fruit en cruesli. Ook lekker natuurlijk.
Die witte boterham met die dikke roomboter en Venz hagelslag blijft echter wel een van mijn favoriete traktaties aan mezelf. Hard gewerkt en tijd voor de lunch? Mooi excuus om voor mezelf een lekker gebakje te maken toch?

Venz heeft bovendien een leuke actie op het moment waarbij je in de pakken Venz hagelslag Gouden Dukaten kunt vinden. Vind je zo’n Gouden Dukaat dan win je een houten piratenschatkist vol met bordspellen ter waarde van maar liefst 380 euro! De actieverpakking herken je aan de goudkleurige bovenkant en de piraten op de voorkant en achterkant. Dat lijkt me toch perfect om te vinden zo vlak voor de feestdagen!

Disclaimer: Mede door artikelen zoals dat kan ik blijven doen wat ik het allerleukste vind… en dat is bloggen over lekker eten. Dit artikel is gesponsord.

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

5 comments

 1. Avatar

  Ach, de laatste weken zit ik met plezier m’n vla ‘op te leuken’. Nieuwe pleasure?
  Ik bestrooi nml. m’n ‘vla met bolletjes’ (veel te weinig bolletjes) met een dikke laag Venz pure hagelslag. En dan rustig eten met een koffielepeltje. Elk schepje een beetje vla en wat hagelslag. Heerlijk.

 2. Avatar

  Mijn guilty pleasure is een glace koek. Ik ben echt verslaafd aan zoet 🙂 heerlijk!!!

 3. Avatar

  Mijn guilty pleasure is cheese onion chips ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!