Simone's Kitchen

Vegetarische Curry madras met bloemkool couscous

Vegetarische curry madras met bloemkoolcouscous | simoneskitchen.nl

Een tijdje terug had ik een leuk interview met Maartje van Vanblik op de site en vandaag deel ik een recept met een van de smaken. Want natuurlijk kun je deze curry madras zo eten, maar het is ook leuk om er eens mee te variëren zoals met deze bloemkool couscous.

Vegetarische curry madras met bloemkoolcouscous | simoneskitchen.nl
Print recept Pin recept
0 van 0 stemmen

Vegetarische curry madras met bloemkoolcouscous

Totale tijd: 10 min
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 1 blik Vegetarische Curry Madras
  • 1 klein bloemkool
  • 1 bosje koriander vers
  • 1 rode paprika
  • 1 el kokosolie
  • peper en zout

Instructies

  • Snij de paprika in blokjes. Maak de bloemkool schoon en doe de roosjes in de keukenmachine. Draai deze tot rijstkorrels. Dit kan eventueel ook met een mes, maar dat duurt iets langer.
  • Verhit een grote koekenpan of wok met de kokosolie en bak de paprikablokjes tot iets glazig. Voeg de bloemkoolcouscous toe en bak dit even kort mee. Breng op smaak met zout en peper.
  • Verwarm ondertussen de Curry madras in een pannetje en serveer dit met de bloemkool. Bestrooi voor serveren met verse koriander.

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!