Vegetarische Curry madras met bloemkool couscous

Vegetarische curry madras met bloemkoolcouscous | simoneskitchen.nl

Een tijdje terug had ik een leuk interview met Maartje van Vanblik op de site en vandaag deel ik een recept met een van de smaken. Want natuurlijk kun je deze curry madras zo eten, maar het is ook leuk om er eens mee te variëren zoals met deze bloemkool couscous.

Vegetarische curry madras met bloemkoolcouscous

Ingredients:

  • 1 blik Vegetarische Curry Madras
  • 1 kleine bloemkool
  • 1 bosje verse koriander
  • 1 rode paprika
  • 1 el kokosolie
  • peper en zout

Directions:

  1. Snij de paprika in blokjes. Maak de bloemkool schoon en doe de roosjes in de keukenmachine. Draai deze tot rijstkorrels. Dit kan eventueel ook met een mes, maar dat duurt iets langer.
  2. Verhit een grote koekenpan of wok met de kokosolie en bak de paprikablokjes tot iets glazig. Voeg de bloemkoolcouscous toe en bak dit even kort mee. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verwarm ondertussen de Curry madras in een pannetje en serveer dit met de bloemkool. Bestrooi voor serveren met verse koriander.

 

Ontvang gratis het eerste hoofdstuk van Heerlijke Chaos!

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je - behalve de regelmatige nieuwsbrief - gratis alle 12 recepten en foto's uit het eerste hoofdstuk (Slow) van mijn boek Heerlijke Chaos!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment Powered by ConvertKit
Simone van den Berg

Simone van den Berg

Food- and travelblogger. Houd van goed eten (wie niet?) Reist ook graag de wereld over om smaken en culturen te ontdekken. In het dagelijks leven foodfotograaf, receptontwikkelaar , reisfanaat en kattengek. Soms op een missie om gezonder te gaan leven. Altijd dan weer afgewisseld met perioden van belachelijk decadente desserts. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Humphrey en Buffy in het midden van het land.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *