Simone's Kitchen

Vegetarische Curry madras met bloemkool couscous

Vegetarische curry madras met bloemkoolcouscous | simoneskitchen.nl

Een tijdje terug had ik een leuk interview met Maartje van Vanblik op de site en vandaag deel ik een recept met een van de smaken. Want natuurlijk kun je deze curry madras zo eten, maar het is ook leuk om er eens mee te variëren zoals met deze bloemkool couscous.

Vegetarische curry madras met bloemkoolcouscous
Totale tijd
10 min
 
Servings: 2 personen
Ingredienten
  • 1 blik Vegetarische Curry Madras
  • 1 klein bloemkool
  • 1 bosje koriander vers
  • 1 rode paprika
  • 1 el kokosolie
  • peper en zout
Instructies
  1. Snij de paprika in blokjes. Maak de bloemkool schoon en doe de roosjes in de keukenmachine. Draai deze tot rijstkorrels. Dit kan eventueel ook met een mes, maar dat duurt iets langer.
  2. Verhit een grote koekenpan of wok met de kokosolie en bak de paprikablokjes tot iets glazig. Voeg de bloemkoolcouscous toe en bak dit even kort mee. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verwarm ondertussen de Curry madras in een pannetje en serveer dit met de bloemkool. Bestrooi voor serveren met verse koriander.

 

Delen is fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!