Vegetarische Curry madras met bloemkool couscous

Vegetarische curry madras met bloemkoolcouscous | simoneskitchen.nl

Een tijdje terug had ik een leuk interview met Maartje van Vanblik op de site en vandaag deel ik een recept met een van de smaken. Want natuurlijk kun je deze curry madras zo eten, maar het is ook leuk om er eens mee te variëren zoals met deze bloemkool couscous.

Vegetarische curry madras met bloemkoolcouscous

Totale tijd 10 minutes
Servings 2 personen

Ingredienten

  • 1 blik Vegetarische Curry Madras
  • 1 klein bloemkool
  • 1 bosje koriander vers
  • 1 rode paprika
  • 1 el kokosolie
  • peper en zout

Instructies

  1. Snij de paprika in blokjes. Maak de bloemkool schoon en doe de roosjes in de keukenmachine. Draai deze tot rijstkorrels. Dit kan eventueel ook met een mes, maar dat duurt iets langer.
  2. Verhit een grote koekenpan of wok met de kokosolie en bak de paprikablokjes tot iets glazig. Voeg de bloemkoolcouscous toe en bak dit even kort mee. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verwarm ondertussen de Curry madras in een pannetje en serveer dit met de bloemkool. Bestrooi voor serveren met verse koriander.

 

Wil jij graag gezond koken zonder onnodige toevoegingen?

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je - behalve de regelmatige nieuwsbrief - gratis alle 12 recepten en foto's uit het eerste hoofdstuk (Slow) van mijn boek Heerlijke Chaos!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment Powered by ConvertKit
Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.