Vegetarische Curry madras met bloemkool couscous
Een tijdje terug had ik een leuk interview met Maartje van Vanblik op de site en vandaag deel ik een recept met een van de smaken. Want natuurlijk kun je deze curry madras zo eten, maar het is ook leuk om er eens mee te variëren zoals met deze bloemkool couscous.
Vegetarische curry madras met bloemkoolcouscous
Ingrediënten
- 1 blik Vegetarische Curry Madras
- 1 klein bloemkool
- 1 bosje koriander vers
- 1 rode paprika
- 1 el kokosolie
- peper en zout
Instructies
- Snij de paprika in blokjes. Maak de bloemkool schoon en doe de roosjes in de keukenmachine. Draai deze tot rijstkorrels. Dit kan eventueel ook met een mes, maar dat duurt iets langer.
- Verhit een grote koekenpan of wok met de kokosolie en bak de paprikablokjes tot iets glazig. Voeg de bloemkoolcouscous toe en bak dit even kort mee. Breng op smaak met zout en peper.
- Verwarm ondertussen de Curry madras in een pannetje en serveer dit met de bloemkool. Bestrooi voor serveren met verse koriander.
Disclaimer
De genoemde waardes zijn gebaseerd op standaard tabellen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Heb je het recept gemaakt? Deel het dan op social!Vermeld @simoneskitchen of tag #simoneskitchennl!
Deze post bevat mogelijk affiliate links. Wanneer je via die link iets besteld ontvang ik hiervoor een kleine commissie. Het kost jou niks extra. Voor meer informatie check onze privacy policy.