Simone's Kitchen

Van foodfotograaf naar health coach

Je kunt waarschijnlijk veel dingen van mij zeggen maar niet dat ik nooit eens een verrassende wending aan mijn leven geef… 🙂 Van operations manager bij een sportmerk, naar fotograaf, naar foodfotograaf en vervolgens nu dan naar health coach.

Het is niet een beslissing die ik heel makkelijk heb genomen trouwens, want ik ben drie jaar geleden begonnen met de eerste opleiding daarvoor. En in eerste instantie vooral omdat ik het mateloos interessant vindt. Het effect dat voeding heeft op je gezondheid. Maar na opleiding 1 kwam opleiding 2 en na opleiding 2 was ik nog lang niet klaar dus kwam nummer 3, 4 en 5. Nee nog niet alles is afgerond, maar dat komt vanzelf.

Heel lang bleef ik roepen dat ik ‘het voor mezelf deed’ maar ik merkte wel dat ik meer met de opleidingen wilde. Het begon met mijn blog en het feit dat ik daar meer informatie wilde geven aan mijn lezers. Als je een trouwe lezer bent dan heb je dat vast ook al gezien.. 🙂

Enkel

Er is nog een andere reden dat ik op termijn misschien wat minder wil fotograferen en wat meer andere dingen wil gaan doen. Want ironisch genoeg is mijn enkel de laatste tijd wel heel erg dwars aan het doen. Na het ongeluk in 2015 duurde het heel lang voor ik weer een beetje normaal kon lopen en dat ging eigenlijk best redelijk goed maar de laatste paar weken lijkt het omgekeerde te gebeuren en heb ik steeds vaker dagen dat ik amper vooruit kom. Dat is natuurlijk zwaar kut om het maar even plat te zeggen, maar wel ook een reden om een alternatieve carriére wel als plan b te hebben. Want ik weet niet precies hoe het zich gaat ontwikkelen. We zien het wel.

Health coach dus

Ik vind het echt heel erg spannend moet ik eerlijk bekennen en heb nog geen idee wat ik er van moet verwachten en of er überhaupt iemand is die zich door mij wil laten coachen..;) Voor dat doel is Everyday Healthy nu de plek waar je alles vindt over de toffe workshops die we gaan organiseren en alle andere programma’s die ik nog ga bedenken en/of aan het ontwikkelen ben. Gezonde recepten komen er ook op te staan, dus genoeg om even een kijkje te nemen denk ik.

Als start is er een whole30 voorbereiding en mindset workshop met Brenda op 15 september (in de studio in Almere) en vanaf 2 september begint een 10 weken durend programma in samenwerking met Nicole van Urban Gym Almere om je lifestyle aan te pakken. Van beweging tot voeding tot mindset.

Nou weer genoeg te doen dus in huize Simone’s Kitchen! Wordt vervolgd!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.