20100514-_MG_8384

Als het ineens heel rustig is hier…. wij gaan lekker drie weekjes op vakantie naar Italie dus je zult weinig van me horen, tenzij ik af en toe ergens internet verbinding heb (laptopje gaat mee) maar ik reken er maar niet op omdat we voornamelijk niet in hotels verblijven, maar hebben gekozen voor lekker locale b&b’s, agriturismo’s en dat soort dingen. Lekker landelijk dus en waarschijnlijk weinig internet verbinding. Geeft niet, het is tenslotte vakantie!En mijn Iphone durf ik niet te gebruiken omdat ik dan waarschijnlijk voor een vermogen aan kosten kwijt ben en dat willen we natuurlijk niet.

We gaan naar Toscane samen met vrienden. Gewoon met de auto en gaan rondrijden door Toscane. Wel al adresjes geboekt om te overnachten; zeker omdat we de wat kleinere accomodaties hebben zijn er soms niet meer als twee kamers en als je dan met twee stellen komt zit het natuurlijk meteen vol. Maar Sandra en ik hebben denk ik hele goede keuzes gemaakt. De heren hebben zich niet bemoeit met het plangedeelte dus als het tegenvalt… aan ons heeft het niet gelegen… 🙂

In ieder geval tot eind juni!

Delen is fijn!