Simone's Kitchen

Vakantie, vakantie, vakantie!!

20100514-_MG_8384

Als het ineens heel rustig is hier…. wij gaan lekker drie weekjes op vakantie naar Italie dus je zult weinig van me horen, tenzij ik af en toe ergens internet verbinding heb (laptopje gaat mee) maar ik reken er maar niet op omdat we voornamelijk niet in hotels verblijven, maar hebben gekozen voor lekker locale b&b’s, agriturismo’s en dat soort dingen. Lekker landelijk dus en waarschijnlijk weinig internet verbinding. Geeft niet, het is tenslotte vakantie!En mijn Iphone durf ik niet te gebruiken omdat ik dan waarschijnlijk voor een vermogen aan kosten kwijt ben en dat willen we natuurlijk niet.

We gaan naar Toscane samen met vrienden. Gewoon met de auto en gaan rondrijden door Toscane. Wel al adresjes geboekt om te overnachten; zeker omdat we de wat kleinere accomodaties hebben zijn er soms niet meer als twee kamers en als je dan met twee stellen komt zit het natuurlijk meteen vol. Maar Sandra en ik hebben denk ik hele goede keuzes gemaakt. De heren hebben zich niet bemoeit met het plangedeelte dus als het tegenvalt… aan ons heeft het niet gelegen… 🙂

In ieder geval tot eind juni!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

2 comments

 1. Een hele fijne vakantie !!
  Italie.. ik ben jaloers ! Dat wordt genieten van het heerlijke eten en een koffer vol mee terug 🙂
  Veel Plezier ! Groetjes Femke

 2. Hoi hoi
  ik heb het ontvangen!!
  Ik wilde steeds mailen maar continue ging er iets mis, ik dacht dan maar op je site.

  Bedankt voor het versturen, ik heb er nog niets van gemaakt, maar dat komt wel.

  Heerlijk hoor italie, wij zijn vorig jaar geweest.

  Geniet en ik kijk uit naar je foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.