The Green Kitchen is helaas inmiddels gesloten!

Recent was ik met Nathalie van Map of Joy (super leuke site als je nog op zoek bent naar de nodige city- of roadtrip tips!) op pad naar Wageningen…. Wageningen? Hoor ik je denken… Ja Wageningen dus… Best een ok stad maar eigenlijk ook niet zo heel erg bijzonder. En dus namen we onze toevlucht tot leuke eettentjes. Want die zitten er dan weer wel in Wageningen.

The Green Kitchen

Voor de lunch kozen we The Green Kitchen. Even van tevoren googlen voor je naar een plaats gaat is best handig zeg maar. Het zit allemaal dicht bij elkaar trouwens hoor, want Wageningen is niet groot. Althans het centrum is zeker niet zo erg groot. Het centrale punt van Wageningen is de Markt. Hier vind je diverse leuke eettentjes rondom de kerk gebouwd. Wij namen een kopje koffie bij Robuust. Ook een leuke tent voor de lunch denken we maar we kozen dit keer voor The Green Kitchen, een vegetarisch restaurantje.

De kaart was echt super leuk met genoeg originele gerechten erop. Ook als je vegan eet is er genoeg te vinden. Nathalie eet glutenvrij en ook dat was niet al te ingewikkeld. Ze nam de vega burger met een glutenvrij broodje. Ik koos voor de “Healthy Kapsalon” die natuurlijk in de verste verte niet op een kapsalon lijkt, maar in ieder geval zeker tien keer lekkerder was!

Al met al maakte de lunch ons enigszins teleurstellende bezoek meer dan goed. Woon je dus in Wageningen of omstreken dan is The Green Kitchen zeker een aanrader voor een lekkere lunch. Het is een populaire plek trouwens dus hou rekening met drukte.

Delen is fijn!