Ik heb me voorgenomen om in 2018 met meer regelmaat op je beeldscherm te verschijnen. Ik laat je meekijken in mijn leven als personal trainer waarbij ik je tevens meeneem in mijn visie als trainer, coach en motivator.

In december is de maand dat iedereen weer gaat nadenken over hoe het nieuwe jaar in te vullen. Hoog in de ranking wordt meer bewegen of sporten genoemd. Herkenbaar? Je bent niet de enige die de sportschool vaak maar 2 keer heeft gezien dat jaar: bij de inschrijving en bij de uitschrijving. Jammer, maar 2018 bied je een nieuwe kans!

Vorige week ging ik aan de slag met Maud. Voordat we van start gaan, doen we een fittest en bepalen we natuurlijk haar doelstelling. Want je wil natuurlijk wel weten waar je naar toe wilt werken, nietwaar? Maud gaf aan dat ze graag wil afvallen, meer spiermassa en ook nog eens een beter uithoudingsvermogen wilt. Dat is een hele lijst van wensen. Op basis van deze wensen maken we een plan waar training, rust en voeding centraal staat. Alleen als deze facetten goed op elkaar zijn afgestemd, dan kun je resultaat boeken.

En dan volgt stap 2: daadwerkelijk actie ondernemen. Voor Maud is dat ietwat makkelijker, omdat ze met een personal trainer aan de slag gaat. Zij wordt gecoacht om te eten volgens haar voedingsplan, voldoende uit te rusten volgens haar rusttijden binnen haar activiteiten en te sporten volgens haar trainingsplan.

Is jouw goede voornemen toevallig sporten? Hieronder een paar tips om het dit voornemen vol te houden..
Kies een sport wat je echt leuk vindt, want als je iets doet wat je leuk vindt, dan houd je het langer vol.
Heb je een trainings- of sportmaatje? Met z’n tweeën of in een teamverband sporten geeft je meer houvast. Je hebt immers een maatje of team die bij jou een verwachting neerlegt en met wie je een afspraak hebt.
Kies je eigen doel en maak dit concreet Je sport niet allemaal om dezelfde reden. Wil je fitter worden? Wil je afslanken? Wil je een extra sociaal moment hebben? Ieder heeft zijn/haar eigen doel waarom je zou willen sporten.

Op naar jouw nieuwe doel! Heb je hulp nodig bij het concreet maken van je doelstelling, vraag gerust en stuur me een email info@pt4ualmere.nl

Tot gauw!

X
Nicole

PS. Op facebook hebben we nu speciaal een groep om elkaar te motiveren gezond te worden en te blijven. Meedoen? Je kunt je hier aanmelden voor de groep!

Delen is fijn!