Ik kan me er soms over verbazen… Hoe ik blijkbaar bepaalde tentjes compleet, maar dan ook compleet over het hoofd kan zien… Zo kom ik in Amsterdam vaak in de Haarlemmerstraat. Het is een van mijn favoriete straatjes in Amsterdam en niet in de laatste plaats doordat er zoveel leuks zit. Maar afgelopen week waren we er weer en ineens viel mijn oog op The Teabar. Het interieur zag er mooi, licht en uitnodigend uit dus… hop, wij naar binnen.

Vraag ik met mijn boerenfluitjes verstand aan het meisje in de winkel; “Jullie zitten hier zeker net?” Waarop ze me – terecht – een beetje meewarig aankijkt.. Blijkt dat ze er al vijf jaar zitten!!! Hoe gek is dat… Het enige excuus dat ik aan kan dragen is dat ik meestal niet zover de Haarlemmerstraat op loop. Telt dat mee? Hoe dan ook, als jullie net als ik af en toe met een blinddoek oplopen dan is het dus heel handig dat ik nu even doorgeef waar je heerlijke thee kunt kopen.

In de teabar dus! En tot mijn grote vreugde komt de ‘Notendroom’ die ik al eerder bij Yoghurt Barn had geproefd hier vandaan! Dus die heb ik nu lekker ook thuis want ik ben echt een fan van deze thee. En zeker in deze tijd van het jaar….

Aanrader dus!

Adres:

Haarlemmerdijk 71
1013 KC Amsterdam
T: 020 – 62 33 211
E: info@teabar.nl

Openingstijden:

Maandag: 11.00-18.00
Dinsdag tm vrijdag: 10.00-18.00
Zaterdag: 10.00-17.00
Zondag: gesloten

Delen is fijn!