Simone's Kitchen

Berlijn: Tanne B ijssalon

Tanne B ijssalon Berlijn | simoneskitchen.nl

Wie houdt er nou niet van ijs? Nou ja, streep die vraag maar door; dat zijn er vast een heleboel. Haha… Ik vind een lekker ijsje heerlijk. Dus toen we allerlei goede verhalen hoorden over Tanne B toen we in Berlijn waren en in de goede buurt werd het natuurlijk tijd om de proef op de som te nemen en eens te kijken hoe die heerlijke ijsjes dan wel smaakten.

We hadden mazzel want het was warm en het hele terras zat buiten vol maar we vonden nog net een plekje in de schaduw. Kun je nagaan hoe warm het was, als wij in de schaduw wilden zitten.

Tanne B ijssalon Berlijn | simoneskitchen.nl

Als je nou niet van ijs mocht houden (…) dan kun je er natuurlijk ook gewoon alleen een lekker kopje koffie nemen. Ze hebben koffie met gewone melk, maar ook met soja melk. Voor elk wat wils!

Eissalon tanne B am Lausitzer Platz
Inh. Tanja Buchwald
Eisenbahnstr. 48
10997 Berlin
Tel: 030-69567811
Mobile: 0173-6188988
Email:  hallo@tanneb.de

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

2 comments

  1. Avatar

    Niet van ijs houden? Zijn er mensen die niet van ijs houden?! Hoe dan?! Ik ben gek op ijs, MITS het goed ijs is. Echt Italiaans ijs bijvoorbeeld… Maar dit klinkt ook goed. Ik moet ook maar eens een retourtje (of enkeltje) Berlijn boeken in de zomer haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!