Simone's Kitchen

Sugarless – Lunchroom in Amsterdam

Sugarless is helaas gesloten!

sugarless2

Met de huidige trend van minder suiker, minder gluten, paleo-eten enzovoort, is het geen wonder dat er steeds meer leuke tentjes komen waar gezond eten de voorrang heeft. Sugarless is een van die leuke plekjes in Amsterdam waar de nadruk ligt op – de naam zegt het al – suikervrij eten. Sugarless bestaat al vier jaar, maar ik vrees dat ik nog niet eerder van ze had gehoord. Er komen zooooveel leuke nieuwe plekjes bij in Amsterdam dat het bijna niet bij te houden is. Daar komt nog bij dat dit leuke plekje op de Bilderdijkstraat zit. Niet meteen in het centrum dus en als je niet toevallig hier moet zijn, kan het maar zo dat je het gemist hebt. Maar nu niet meer, want ik vertel je er nu over!

Sugarless1

Ik had een afspraak voor een bakkie koffie met Louise van 30s Magazine en we waren vroeg want Sugarless was echt net pas open. Ideaal om even ongestoord een paar foto’s te nemen van het interieur dus… 😉 Wij besloten beiden voor de Vitalis Ayurvedische thee en om eerlijk te zijn, die had wel wat meer pit mogen hebben. Het is een lichte thee maar deze was iets te veel warm water en iets te weinig inhoud. Gelukkig maakte de overheerlijke brownie alles goed! Moeilijk te geloven dat hier geen suiker in zat maar het was heerlijk. Louise, die paleo eet, had ook ruime keus uit allerlei paleo approved lekkers dus echt een ideaal plekje als je een bepaald dieet aanhoudt. Alles is ook duidelijk gemarkeerd, want niet alle lekkernijen zijn paleo. Maar voor ieder wat wils dus.

20140311-_MG_3906

Het restaurant zelf is gezellig en mooi ingericht met allerlei leuke huiselijke details die ervoor zorgen dat je je meteen thuis voelt. Als het mooi weer is kun je ook buiten op het kleine maar gezellige terras aan de achterkant genieten van een gezonde lunch. Kortom een aanrader!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

3 comments

  1. Avatar

    A lovely place!

    Cheers,

    Rosa

  2. Avatar

    Heerlijk!!! Dat zou er in België ook mogen zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.