Simone's Kitchen

Style je paastafel met servies van Bitossi

 

Bitossi servies op de paastafel | simoneskitchen.nl

Zou het een beroeps deformatie zijn? Die obsessie voor mooi servies? Feit is dat ik er geen weerstand aan kan bieden, zoals jullie wellicht al vaker hebben gemerkt.. 🙂 Een bijkomend nadeel van het bestaan als foodblogger is dat je op gegeven moment echt iets anders moet gaan gebruiken. Je kunt nog zo gek zijn op een bepaald bordje of kopje, maar op gegeven moment is het verzadigingspunt gebruikt. Na gerecht nummer tien met hetzelfde bord wordt het tijd voor wat nieuws. En dus ben ik constant op zoek naar mooi nieuw servies.

Paas ontbijt met Bitossi | simoneskitchen.nl

Bitossi gebruiken we vaker omdat het servies is met vaak een subtiel gekleurd randje of juist hele uitgesproken kleuren dus voor fotoshoots is dat ideaal. Bovendien ben ik fan van dat zwarte bestek. Zo mooi! En weer eens iets anders als de standaard bestekjes die je tegen komt. Oud bestek is prachtig maar lang niet altijd te verkrijgen. Anyway, ik was zo enthousiast over dit nieuwe servies dat ik er een paastafel mee heb volgezet. Misschien nog een leuk ideetje voor je eigen paas-ontbijt.

Bitossi | simoneskitchen.nl

Ga je je eigen paastafel stylen kies dan voor lichte of pastel kleuren. Op een lichte ondergrond doet dat het altijd goed. Voeg daar een paar vaasjes met voorjaarsbloemen aan toe en je bent al halverwege. Het servies dat ik hier gebruikte is het volgende:

Uit de Spot lijn

Uit de Spot lijn

Bitossi is o.a. te koop bij mijn favoriete winkel, Loods5, maar de complete lijst met dealers vind je hier. Online ook via Leeff.com

Disclaimer: Deze post is een samenwerking met Bitossi

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.