Simone's Kitchen

Speciale decemberaanbieding Foodfotografieschool

Waar je alles leert over foodfotografie!

Het is inmiddels alweer een jaartje of tien dat ik workshops geef op het gebied van foodfotografie. Eerst ging het alleen over taartjes fotograferen maar sinds een jaartje of zes is dat veel uitgebreider en heb ik workshops gegeven over lightroom, foodfotografie & styling en hoe je om gaat met je camera. Nog steeds vind ik het ontzettend leuk om anderen te leren hoe je betere foto’s maakt maar het geven van live workshops kost altijd veel tijd en veel planning. Met een druk schema betekent dat in de praktijk dat we niet heel vaak data kunnen inplannen.

Online

Dus loop ik al een tijd rond met het idee om een online foodfotografieschool te beginnen. En de school staat inmiddels online! Achter de schermen ben ik al maanden bezig met het vullen van de site en er komt nog veel en veel meer aan. De site werkt via een lidmaatschap. De kosten hiervoor heb ik bewust laag gehouden met een bedrag van € 29,95 per maand. Lid blijven kun je zo lang of zo kort zijn als je wilt. Opzegbaar per maand.

Wat vind je er allemaal?

Op de site vind je op dit moment al informatie over de techniek achter je camera, compositie, styling en beeldbewerking. Maar ook informatie over het opzetten van je eigen foodblog. En binnenkort komen er toffe interviews met de beste foodfotografen van Nederland, video’s en geschreven tutorials over daglicht, kunstlicht en nog veel meer. Nieuwe content wordt wekelijks toegevoegd.

SPECIALE DECEMBERACTIE

Omdat de maand december natuurlijk de maand is van kadootjes heb ik een hele speciale voor je. Als je nu lid wordt is het lidmaatschap niet € 29,95 maar slechts € 15,-. En niet voor één maand, maar voor zolang als je lid blijft! Een korting van maar liefst 50% dus die alleen geldig is voor iedereen die in de maand december besluit lid te worden.

Waar wacht je nog op?

Wil je gebruik maken van deze geweldige actie? Gebruik dan de code Decemberspecial18 bij je inschrijving en je ontvangt de 50% korting voor je maandabonnement of… als je besluit meteen lid te worden voor een jaar lang dan geldt de korting ook hierop. Check voor meer informatie hier of geef je meteen op!

Zie ik je daar?

 

 

Delen is fijn!

1 comment

  1. Avatar

    Hoi, Ik kan voor de food fotografie school nergens de kortingscode Decemberspecial18 invullen.
    Wat doe ik hier fout?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!