Simone's Kitchen

Snapshots Kenia

De afgelopen dagen heb ik doorgebracht in Kenia. Ik was daar op uitnodiging van Coca Cola en Pure Circle om te kijken hoe de stevia verbouwd wordt, waar het vandaan komt en hoe het verwerkt wordt. Daar ga ik jullie binnenkort alles over vertellen maar eerst vast een paar snapshots van mijn iphone met wat impressies van Kenia. Wat een prachtig land! Natuurlijk was het bezoek veel te kort en hebben we voornamelijk plantages bezocht maar tijdens de ritten van Nairobi naar Meru en Nyeri hebben we natuurlijk best het een en ander gezien. En zoals dat dan gaat, wil ik nu toch wel graag een keer terug naar Kenia, maar dan met Tom.

Onze eerste stevia plantage

Onze eerste stevia plantage

 

Kenia snapshots | simoneskitchen.nl

In de buurt van Meru met de landcruiser

IMG_0196

Pech onderweg gebeurt zelfs met een stoere auto als onze landcruiser… Dus lekke band!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Het leukste om te zien was hoe ontzettend trots de boeren die de stevia verbouwen zijn! Voor hen een hele goede bron van inkomsten

Ontmoeting met een baby jachtluipaard

Ontmoeting met een baby jachtluipaard

Weet je hoe moeilijk het is om een selfie te maken met een aap op je schouder?

Weet je hoe moeilijk het is om een selfie te maken met een aap op je schouder?

Met een (stinkende) colobus aap op mijn schouder

Met een (stinkende) colobus aap op mijn schouder

En vooruit nog eentje van de cheetah

En vooruit nog eentje van de cheetah

Delen is fijn!

6 comments

  1. Avatar

    Brrr….het lijkt me eng zo’n aap op je schouders. Verder ben ik heel benieuwd naar je reisverslag en hoe de Stevia verbouwd wordt.

  2. Avatar

    Ooooh! Leuk leuk leuk! Ik ben nieuwsgierig naar de rest! En jij kan goed selfies maken joh! Ik ga bij jou op les!

  3. Avatar

    Het mooiste land waar ik ooit geweest ben. De geuren en de kleuren. Vijf dagen op safari geweest. Overweldigend wat de natuur daar met je doet. Kenia zit voor altijd in ons hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang het eerste hoofdstuk uit Heerlijke Chaos