20140317-IMG_0038

Zijn jullie al een beetje in de voorjaarsstemming? Terwijl ik dit schrijf fluiten de vogeltjes buiten en ik zie langzaam maar zeker de tuin van grijs en grauw naar groen en gezellig verkleuren. Komt ook nog bij dat onze tuin binnenkort helemaal opnieuw ingericht wordt (qua beplanting dan) dus ik kan niet wachten tot het zover is! Maar als ik het dan heb over lente, dan begint het bij mij ook meteen te kriebelen om weer wat gezonder te gaan eten (ja, ja, ik weet het niet… Sttt…) en lente en smoothies gaan voor mij altijd hand in hand. Ten eerste omdat je eindelijk weer heerlijk fruit kunt krijgen van eigen bodem, ten tweede omdat het licht is en gewoon erg lekker.

Hangop

Dat ik fotografeer voor Yoghurt Barn weten een aantal van jullie wellicht al, maar vanaf deze maand gaan we ook hier, op Simone’s Kitchen samen werken voor een aantal lekkere recepten met yoghurt. Dat is niet zo heel erg moeilijk want yoghurt is een behoorlijk veelzijdig goedje en als je terugbladert door de historie vind je hier al mening recept met als basis yoghurt. Om de samenwerking met Yoghurt Barn te vieren is er deze maand een speciale aanbieding. Noem je de naam van mijn blog in een van de twee vestigingen van Yoghurt Barn dan ontvang je een korting van 25% op een lekkere smoothie!

20140317-IMG_0034

20140317 IMG 0038

Smoothie met chia en yoghurt, frambozen

5 van 1 stem

Decoratief klokje bereidingstijd
totaal 10 minuten

4 glazen

Ingrediënten

  • 350 gr hangop
  • 125 gr frambozen
  • sap van 2 sinaasappels
  • handje granaatpitjes
  • 2 el chiazaad
  • 1 el honing

  • Doe alle ingredienten bij elkaar in de blender, draai alles tot het glad is en serveer direct. Je kunt de smoothie ook even in de koeling bewaren maar roer het dan wel voor gebruik even goed door.

Disclaimer

De genoemde waardes zijn gebaseerd op standaard tabellen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Heb je het recept gemaakt? Deel het dan op social!Vermeld @simoneskitchen of tag #simoneskitchennl!

Logo-YoghurtBarn Yoghurt Barn is gevestigd in Utrecht op de Vinkenburgstraat 15,  3512 AA Utrecht en in Amsterdam op de Eerste van der Helststraat 80, 1072 NZ Amsterdam.

Disclaimer : Deze post werd mede mogelijk gemaakt door Yoghurt Barn

Delen is fijn!

Deze post bevat mogelijk affiliate links. Wanneer je via die link iets besteld ontvang ik hiervoor een kleine commissie. Het kost jou niks extra. Voor meer informatie check onze privacy policy.

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkeling | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.