Simone's Kitchen

Slapen: River Kwai Jungle Rafts – Thailand

Slapen op de River Kwai Jungle Rafts

Soms kom je onderweg van die overnachtingsplekjes tegen die zó mooi of zo bijzonder zijn dat je er eigenlijk het liefst veel langer zou blijven. In ons geval was dat zeker zo bij de River Kwai Jungle rafts.

Als je in de buurt bent van Kanchanaburi (en de Bridge over the River Kwai natuurlijk) dan is het zeker de moeite waard om hier een paar dagen te blijven.

Slapen op de jungle rafts op de river kwai in Thailand

Helaas hadden wij slechts 1 nacht. Maar ja, als je alles weet he… :)) Het hotel (floatel dus eigenlijk) drijft op het water en is volledig ecologisch verantwoord opgezet. Verwacht dus ook geen grote luxe want die is er eenvoudig niet, maar de ervaring op zich en de magisch mooie plek maakt alles goed.

Slapen op de jungle rafts op de river kwai in Thailand

De kamer is basic maar heeft wel een eigen toilet en een douche. Er is geen elektriciteit dus ’s avonds wordt alles verlicht met olielampen wat het natuurlijk een sprookjesachtige sfeer geeft. Geen warm water ook uit de douche. Ben je vast gewaarschuwd!

Slapen op de jungle rafts op de river kwai in Thailand

Je kunt in de rivier even lekker afkoelen maar de stroming is enorm sterk. Een reddingsvest is verplicht en je kunt aan de ene kant van de rafts het water inspringen en je mee laten drijven tot aan het eind van de rij en er daar weer inklimmen (en repeat) Tegen de stroom inzwemmen is onmogelijk! Althans toen wij er waren. Het zal wellicht niet elke dag hetzelfde zijn.

Slapen op de jungle rafts op de river kwai in Thailand

River Kwai Jungle Rafts

Nathalie schreef hier al eerder over de River Kwai!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

2 comments

  1. Wat een mooi plekje! En dankjewel voor de link. Ik moet dat artikel eens updaten, want die is oouuuuddd 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.