Simone's Kitchen

Slapen: Hotel Indigo – Newcastle

Hotel Indigo, Newcastle

Newcastle

Het is alweer veel te lang geleden dat ik er was maar Newcastle blijft wel een favoriet voor een korte trip ‘overzee’. Je bent letterlijk in een paar uur in Engeland en in Newcastle. Wij verbleven daar in Hotel Indigo. Perfect gelegen aan de rand van het centrum dus je bent in no time waar je heen wilt. Lopend. Dat is voor mij altijd een goede indicatie van een topspot.

Het leuke is dat het restaurant van Indigo van Marco Pierre White in het hotel is gelegen. De uitgelezen gelegenheid om beiden te combineren waar wij helaas geen tijd voor hadden. Maar dat staat op de agenda voor een volgende keer!

Goedkoop is het niet dus meer iets voor een lekker verwen weekend. De prijs voor een kamer ligt al snel zo rond de € 200,-. Best prijzig dus, maar zeker de moeite waard.

Kamer boeken?

Of check de andere opties in Newcastle hier.

Binnenkort gaan we terug naar Newcastle!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.