Simone's Kitchen

Slapen: Comfort Hotel Square – Stavanger

Als je een beetje op mij lijkt dan kan het maar zo dat je hebt besloten dat je spontaan naar Stavanger wilt gaan… Nu meteen… En ik kan je geen ongelijk geven. Het is er prachtig en zoals ik al eerder heb gezegd ben ik volledig verliefd geworden op de regio en ga er zeker nog een keer terug. Liever vandaag als morgen.

Comfort hotel Stavanger in Noorwegen | simoneskitchen.nl

Als je dan gaat, heb je natuurlijk een plek nodig om te slapen en ik kan het Comfort Square hotel echt van harte aanbevelen. Het ligt nagenoeg in het midden van het centrum van Stavanger, Vanaf het hotel is het letterlijk niet meer dan vijf minuten om te wandelen naar de haven (waar in ons geval het Gladmat festival aan de gang was), je hebt een supermarkt naast de deur voor als je een avondje low budget wil eten. Het ontbijt buffet is waanzinnig en heeft zoveel keuze dat je in een paar dagen nooit alles kunt proberen. Het is een design hotel dus het heeft een aantal interessante details waaronder aparte schilderingen op de muren in het hotel. Niet meteen mijn idee van een mooi schilderij maar he, smaken verschillen.

Comfort-Hotel-1

Rekening houdend met het feit dat je in een top locatie zit vind ik de prijs ook nog alleszins redelijk met ongeveer 100 euro voor een kamer voor twee. Het is niet goedkoop maar dit is een prima hotel en onthoud dat je in Noorwege bent waar alles al duur is.

20140725-MH2A6627-1

Comfort Hotel Square

Disclaimer : Ik was in Stavanger op uitnodiging van Visit Norway en Region Stavanger via Cherry Picker maar alle meningen zijn die van mezelf


	

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.