Foto: Barksdale House Inn

Dat zit wel goed

Ken je dat? Je stapt ergens binnen en je weet meteen dat het wel snor zit. Of andersom gebeurt het natuurlijk ook wel eens. Je stapt ergens binnen en je weet dat het foute boel is… In dit geval was het er eentje van de categorie ‘dat zit wel snor’. Ik heb het over de Barksdale House Inn in het mooie Charleston.

Onze ruime kamer

Beetje te nat

Zoals jullie al hebben kunnen lezen was het in Charleston net even te nat. Zeg maar gerust dat het pijpestelen regende. Het resultaat daarvan was dat we meer tijd dan gemiddeld hebben doorgebracht in onze hotelkamer. En hoe fijn is het dan als je een hele prettige hotelkamer hebt?

Hartelijk welkom

De Inn is een soort B&B kruising met een klein boetiek hotelletje. De 14 kamers zitten in een historisch gebouw dat dateert uit de tijd 1778 en dat zie je terug aan alles. Sommige dingen doen wat oubollig aan maar het is allemaal onderdeel van de charme van dit kleine hotel.

De ligging kan letterlijk niet beter want je zit midden in het centrum van Charleston en – bonuspunten – je kunt gratis parkeren bij het hotel. In de rest van de stad is het betaald parkeren en die prijzen liegen er vaak niet om dus gratis parkeren scheelt een hoop geld.

Van alle hotels die we hebben aangedaan tijdens onze roadtrip scoorde de Barksdale House Inn absoluut het hoogste. De ontvangst was hartelijk, persoonlijk en bijzonder hulpvaardig. Zo maak je het eigenlijk niet vaak meer mee.

Downtown Charleston

Al met al absoluut een aanrader als je richting het zuiden van de US gaat. Charleston is per definitie een aanrader en dan vooral hier gaan slapen. You won’t be sorry!

Delen is fijn!