Simone's Kitchen

Slapeloze nachten en win een pakketje Tastea ‘Sweet Dreams’

De winnaar is getrokken en is Charlotte! Het pakketje komt zo snel mogelijk jouw kant op!

We ontkomen er echt niet aan. Tenminste niet als je een vrouw bent.. De overgang. (ik zie alle mannen nu acuut schrikken en wegklikken..:)) En met de overgang komen een aantal vervelende bijverschijnselen (heel veel eigenlijk)

Sponsored

En een van de vervelendste dingen zijn de slapeloze nachten. En de opvliegers natuurlijk. Die dan weer vaak met elkaar te maken hebben. Vroeger sliep ik altijd als een roosje. Zodra ik een kussen zag sliep ik (bij wijze van spreken) maar tegenwoordig is dat erg variabel. Ik heb goede nachten en ook hele slechte. Het is om gek van te worden. Dus wat doe je dan? Je gaat alle goede adviezen van iedereen opvolgen. Nou ja ik zal de opsomming van de adviezen even achterwege laten want dan wordt dit een hele lange post, maar laat ik zo zeggen dat sommige dingen natuurlijk wel helpen maar uiteindelijk blijft het een probleem.

TASTEA

Toen ik dus benaderd werd door Tastea of ik wellicht een van hun nieuwe theeblends wilde proberen en een blend ertussen zag staan met de mooie naam ‘Sweet Dreams’ was ik meteen geïnteresseerd. In de Sweet Dreams blend zit onder andere lavendel en valeriaan en is bedoelt om je helpen te ontspannen en beter te slapen.

Tastea maakt verschillende blends die je op diverse manieren ondersteunen. Alles 100% natuurlijke theekruiden. Zo is er een detox blend, een blend voor zwangere vrouwen, de sweet dreams en nog veel meer. Neem een kijkje voor meer info op hun site Tastea.eu voor meer informatie.

Sweet dreams?

Of de Sweet Dreams me een betere nachtrust heeft bezorgd? Dat kan ik je nog niet zeggen, daarvoor is het nog te kort denk ik maar de twee keer dat ik de thee heb genomen voor het slapen gaan heb ik in ieder geval goed geslapen. Toeval? Time will tell!

Win een pakketje!

Jij maakt nu ook kans op zo’n fijn pakketje Sweet Dreams inclusief de handige theebeker. Wat moet je ervoor doen? Volg Tastea op Facebook en/of Instagram en laat hieronder weten dat je dat hebt gedaan. Dan doe je mee in de loting voor het pakket.

Je hebt tot woensdag 9 augustus om mee te dingen daarna verloot ik onder de inzenders een pakket. Wees er dus op tijd bij.

Kortingscode

Ben je net te laat met de winactie? Dan kun je het pakket of een andere thee naar keuze bestellen met 10% korting, met de kortingscode simoneskitchen

De code is vanaf vandaag twee weken geldig op alle producten behalve de pakketten (dit zijn al aanbiedingen)

 

 

Delen is fijn!

10 comments

 1. Avatar

  Ja daar doe ik natuurlijk aan mee. Mijn nachten zijn drama……pffff
  Ow ja en ik zal ze even liken 😉

 2. Avatar

  Geliked op Facebook en instagram. En Ooh wat zou dat pakketje welkom zijn. Door chemo zo snel in de overgang dat mijn lichaam daar maar niet aan kan wennen. 100 x puffend wakker is niks…ik heb al een x tastea geprobeerd en echt een te gek produkt!
  Fijne zondag!

 3. Avatar

  FB Check✔️, IG check✔️. 
  Ik zit al een tijdje naar deze thee te kijken omdat het  slaapprobleem wat jij beschrijft, ook mijn nachtmerrie is de laatste tijd.
  Als ik slecht geslapen heb, heb ik al het gevoel dat het een slechte start van de dag is! M’n hoofd op m’n (nieuwe) kussen leggen en lekker wegdromen zou heel erg fijn zijn. En ik hou van lekkere gezonde theetjes drinken!

 4. Avatar

  Ik volg Tastea. Zou deze thee graag eens willen proberen dus ik doe mee 😀

 5. Avatar

  ik zal Tastea liken, maar gun het mijn mededeelnemers om deze slaapthee te winnen! ikzelf heb weinig slaapproblemen en de overgang is al voorbij 😉

 6. Avatar

  Geliked! Ik heb ondertussen al zoveel over Tastea gelezen, ik wil het graag een keer proberen! Vind ook de theebeker een geweldig hebbeding…. De overgang zit er aan te komen, dus ik kan maar beter voorbereid zijn! 😉

 7. Avatar

  Ik loot graag mee!

 8. Avatar

  Jazeker doe ik mee! Een dikke tealover en wil ook wel weer slapen als een roosje!
  Ook geliked op insta.

 9. Avatar

  Ik volg Tastea op facebook! Zou deze thee heel graag willen proberen.

 10. Avatar

  volg testea op fb en zou deze graag leren kennen 

Reacties zijn gesloten.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!