Simone's Kitchen

Simone’s Kitchen: Smaken die je wilt delen

Marktbanner1

Het is gebeurd…. Gisteren zijn Tom en ik voor dag en dauw ( nou ja, gewone kantoortijden eigenlijk) naar de Kamer van Koophandel geweest en is mijn eenmanszaak opgegaan in een heuse VOF. Simone’s Kitchen VOF. Beetje raar vond ik het wel. Ik heb natuurlijk al 8 jaar mijn eigen tokootje en die is nu niet meer.

Ik had niet meteen gedacht dat we een ander kvk nummer zouden krijgen, ander btw nummer en meer van die ellende. Maar het is dus een hele nieuwe onderneming. Die wel gelinkt is aan de oude, maar die is opgeheven. Boehoe… Dat voelde dus een beetje dubbel. Uiteraard bestaan mijn andere bedrijfsnamen nog gewoon onder de VOF. Dus Fresh Food Photos is niet verdwenen…:)

Onze nieuwe etiketten!

Onze nieuwe etiketten!

Dat onwennige gevoel duurde echter maar drie minuten hoor. Want verder is het wel allemaal heel echt aan het worden nu. Onze etiketten zijn ontworpen en ik kreeg net de visuals voor de banners van de markt binnen. Ik vind ze allemaal mooi. Haha… Moeten we nog kiezen ook! Die hier boven is een ervan. De anderen laat ik nog niet zien…. Of we net allemaal af krijgen voor de eerste markt op het Seinfestijn denk ik niet maar genoeg om aan de slag te kunnen.

Ik had natuurlijk een lekker recept met jullie willen delen vandaag, maar het is een beetje hectisch op het moment. Want naast alle marktdingen, moet er ook nog gewerkt worden. Tom werkt nog tot eind januari bij zijn baas en ik heb natuurlijk mijn normale fotografie werkzaamheden, workshops en bloggen. Dus dat recept lukte niet.

Bovendien is mijn studiootje boven een puinhoop. Dus even een studioflitser neerzetten vergt eerst een volledige reorganisatie…

Moet sowieso gebeuren want ik moet maandag hier schieten voor een klant. De klant komt zelf niet mee (mazzel!) maar ik moet wel even aan de bak…

Dus vandaag even geen recept. Vanavond gaan we verse pasta maken dus wie weet lukt het om daar nog een foto van te maken!

Ga ik nu even puinruimen!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

6 comments

  1. Tom en Simone, van harte proficiat met deze grote stap!! En héééél vééééél succes!! Wij vinden het echt super dat jullie je er helemaal “in smijten” (dat is op zijn Belgisch gezegd…) – je kan ook zeggen “jullie gaan er helemaal voor”! De etiketten op de foto vinden we alvast mooi – en we duimen heel hard voor jullie vuurdoop in Haarlem. Een beetje ver voor ons maar we kijken al uit naar meer zuidelijk gelegen markten in de toekomst en de online shop….Dikke kussen en toi toi toi!! Heel veel groetjes van Sandra en Alain

  2. Wat spannend 🙂 Veel suc6 met jullie VOF!

  3. Morning Simone!

    I can’t find the translate button to change the post from Dutch to English.

    Have a Joyful Day :~D
    Charlie

  4. Wat spannend Simoon, deze nieuwe stap! Ik wens jullie heel veel succes en ben benieuwd wat jullie allemaal gaan doen! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.