Simone's Kitchen

Services

Foodfotografie & styling

Simone is foodfotograaf en werkt samen met diverse freelancers op het gebied van styling en vormgeving. Voor het volledige team kun je het beste een kijkje nemen op deze pagina  Simone’s werk verscheen al in meer dan 60 kookboeken, ze werkt voor diverse grote en kleine foodmerken in Nederland en fotografeert voor restaurants en cateringbedrijven.

Behalve foodfotografie is Simone ook beschikbaar voor reportages in binnen- en buitenland. Check het portfolio hier.

WEBSHOP

Hier vind je de allerlekkerste olie en azijn en bezorgen we dat gewoon bij jou thuis. Kijk in de shop voor een volledig overzicht van alle producten.

RECEPTONTWIKKELING

Behalve recepten maken voor Simone’s Kitchen werkt Simone ook voor andere bedrijven aan hun recepten. Zo maakte ze al recepten voor Harvest House, Enjoya paprika, Tomato blend, Van der Sterre, Paleo Magazine en meer. Heb jij een tof product en wil je daar fijne recepten voor? Stuur me een mailtje voor meer informatie!

PROEVERIJ AAN HUIS

Tom staat inmiddels alweer meer dan vijf jaar op de markt en wat hij het leukste vindt is om mensen lekkere smaken te laten ervaren. Behalve op de markt doet hij dat ook graag bij je thuis. Stuur hem een mail voor meer informatie.

STUDIO/WORKSHOP RUIMTE TE HUUR

De grote studio die Simone gebruikt voor nagenoeg alle foodfotografie klussen is ook te huur door particulieren of bedrijven. Het is een ruime lichte (daglicht) studio met volledig ingerichte keuken. Ook ideaal voor het geven van workshops! Prijzen vanaf € 400,- ex voor een hele dag.

Voor meer informatie check je hier.

SAMENWERKEN?

We werken graag samen met bedrijven en merken die gezondheid en ambachtelijke producten hoog in het vaandel hebben staan. Dit kan variëren van een review van een product, een samenwerking voor een blogpost, receptontwikkeling of meer. We staan altijd open voor leuke ideeën! Gebruik het onderstaande contactformulier als je meer informatie wilt of bel op 06-38544923 voor Simone of 06-53975757 voor Tom.