Simone's Kitchen

Seinfestijn 23 november te Haarlem

Azijnen van Simone's Kitchen

Producten zijn binnen en voorzien van zo’n mooi nieuw label, pinautomaat aangevraagd (maar die komt natuurlijk te laat voor ons debuut), chutney’s gemaakt, kruidenmixen gemaakt, officieel aangemeld bij de Kamer van Koophandel nu als Simone’s Kitchen VOF, extra bankpas voor Tom op de zakelijke rekening, aankleding van de kraam is soort van rond (maar ook daar komen we vast voor onverwachte dingen te staan gok ik zo..) en we zijn er min of meer klaar voor!

Nee, het is nog niet perfect; ik had de webshop ook al klaar willen hebben. Ik had de banners voor de kraam af willen hebben (en met een beetje mazzel lukt dat allemaal ook nog) en nog veeeeel meer maar we zijn er klaar voor!

Onze kick-off is op zondag 23 november tijdens het Seinfestijn in Haarlem. Het evenement is van 12.00 tot 18.00 uur en je vind er een hele hoop leuke enthousiaste kleine ondernemers op het gebied van lifestyle & food. De moeite waard dus om een kijkje te nemen en even gedag te komen zeggen!

Voor de laatste info kun je het beste even een kijkje nemen op de facebook pagina. Zien we je dan?

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

4 comments

  1. Avatar

    Super gaaf….Succes met nieuwe spannende avontuur!

  2. Avatar

    Oh wat leuk! Ik had niet eerder van Seinfestijn gehoord en het is niet eens ver weg ook. Heel misschien ga ik er wel heen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!