Screencast: Facebook en twitter linken

Ja ja, vanaf vandaag hebben we een heus To be a blogger kanaal op Youtube. ik zal proberen hier handige tutorials in screencast neer te zetten omdat dat toch vaak iets duidelijker overkomt als oneindig veel screenshots. Mocht je een bepaalde handeling graag als screencast willen zien laat het me dan vooral weten in de comments sectie en wie weet komt die er dan binnenkort op te staan.

Omdat ik ergens moest beginnen op de zondagmiddag leek het me een goed idee om hier te laten zien hoe je een facebook account koppelt aan twitter.

Ontvang gratis het eerste hoofdstuk van Heerlijke Chaos!

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je - behalve de regelmatige nieuwsbrief - gratis alle 12 recepten en foto's uit het eerste hoofdstuk (Slow) van mijn boek Heerlijke Chaos!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment Powered by ConvertKit
Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Kattengek | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur Houdt van gezond eten en probeert dat consequent vol te houden. Dat lukt soms wel, soms niet. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *