Eten. mobiele telefoons en wijn... dat is het wel zo ongeveer!
Eten. mobiele telefoons en wijn… dat is het wel zo ongeveer!

Ik heb er al eerder iets over gezegd maar wilde jullie toch nog een keer wijzen op Toca in Helsinki. Ja, we hebben op veel meer plekken gegeten tijdens onze geweldige Helsinki workshop maar ik vond – restaurant technisch gezien – Toca een hoogtepunt. Ben je in de buurt dus vooral een bezoek brengen. Het eten was echt geweldig, de wijn ook.. 😉 en de locatie zelf ziet er ook ‘cool’ uit. (of wordt ik nou een beetje te oud om dat soort termen te gebruiken. Haha)

Gezelligheid!
Gezelligheid!

Ik kan er dan natuurlijk heel lang over kletsen maar ik zeg gewoon heen gaan als je er in de buurt bent!

Toca restaurant

Helsinki

20140607-MH2A2967
20140607-MH2A2914

Delen is fijn!