Restaurant Luden | simoneskitchen.nl

Eigenlijk is het best een beetje lastig om allebei werk te hebben waarbij de een in het weekend werkt en de ander door de weeks. Tom staat van vrijdag tot en met zondag op de markt en ik werk weliswaar niet altijd standaard van maandag tot vrijdag maar in de praktijk wel vaak. Dus de momenten dat we allebei vrij zijn, zijn best schaars te noemen.

En als dat zo is dan gaan we graag ergens heen voor de lunch. Even lekker weg en uitgebreid lunchen.

Dit keer was restaurant Luden in Den Haag aan de beurt. Het was prutweer toen we er waren. Jammer want het terras zag er erg uitnodigend uit. Sterker nog, je kon er wel zitten want er stonden terrasbranders, maar het waaide nogal hard. En als ik elke keer mijn eten moet vasthouden om te voorkomen dat het van mijn bord waait…

We schoven binnen dus aan en hoewel de high wine er bijzonder uitnodigend uitzag is dat dan weer niet zo handig als je nog terug moet rijden. Dus het werd een fikse MRIJ-burger voor mij en de Club Sea voor Tom. Het vlees voor de burger is afkomstig van Piet van den Berg. MRIJ staat voor Maas, Rijn en Ijsel rundvlees. Vlees dat gegarandeerd een goed leven heeft gehad en vrij heeft kunnen grazen in de ‘groenzoom’.

Heerlijke MRIJ burger met curly fries

Luden is elke dag geopend vanaf 9 uur tot 12 uur ’s nachts. Je kunt er dus ontbijten, lunchen en dineren, maar ze hebben daarnaast allerlei leuke specials. De al eerder genoemde High Wine, Beer & Bites (dat trok meteen de aandacht van de dude natuurlijk) en een High Tea om er maar een paar te noemen.

Wij gaan er zeker nog een keer terug maar dan plakken we er meteen een weekendje Den Haag aan vast. Kunnen we die High Wine alsnog uitproberen!

Luden Den Haag, Plein 6-7, 2511 CR Den Haag

Delen is fijn!