Simone's Kitchen

Restaurant: Hudson Bar & Kitchen – Almere

Hudson Bar & Kitchen Almere | simoneskitchen.nl

Ik ben er gevoelig voor: voor leuk personeel in een bar of restaurant. Voor mij maakt dat echt zoveel verschil! Dus toen we laatst ’s middags even wilden lunchen in Almere waren we blij verrast toen we voor de eerste keer Hudson Bar & Kitchen binnenstapten. We waren vroeg aangezien ze echt net 1 minuut open waren maar we werden blij en gastvrij welkom geheten door Vera en Dweizel. Hudson zit al een tijdje in Almere op het Belfort plein maar wij waren er nog niet eerder naar binnen gestapt.

Dirty dog!
Dirty dog!

Ik had dan ook geen camera bij me, dus deze fotootjes zijn gemaakt met mijn Iphone. Bleek ook nog eens dat er een oranje zonwering hing… Zó niet handig als je foto’s wilt maken! Hierbij vriendelijk verzoek aan alle horeca exploitanten om nooit meer orange of rode zonwering te gebruiken.. 😉 Mijn foto’s waren dus allemaal enigszins oranje. Niks meer van te maken. Dus vandaar dat de foto’s van de zaak zwart wit zijn. Die van mij niet want ja, eten in zwart/wit ziet er ook niet zo uit en hier kon het er nog een béétje mee door…

hudson3

Maar dat even terzijde dan he… Verder is het een Amerikaans ingerichte bar. De naam verraadt het al en het ziet er goed uit met gezellige hoekjes om te loungen. Het terras buiten is groot en ook hier fijne plekken om lekker te hangen op een zomerse dag. Bij ons scheen de zon wel maar was het nog een tikkie te fris. Dus toch maar binnen gezeten.

Op advies nam ik een Dirty Dog en sjee, dat zijn wel Amerikaanse porties hoor. En eentje die ik dus niet op kon, al had manlief met zijn dog er geen problemen mee. Vergezeld van lekkere frietjes is het helemaal compleet.

Kortom, een leuke plek voor een ongecompliceerde en lekkere maaltijd. Wij komen er zeker nog een keer!

Hudson Bar & Kitchen

Belfort 2
1315 VB  Almere
Tel: 036 – 741 07 41

Almere@restauranthudson.nl

Update november 2015: Inmiddels zijn we er nog twee keer geweest en de laatste keer leek het alsof de geest uit de fles was. Die enorme hotdog was vervangen door een broodje met twee knakworsten. De bediening was veranderd en al met al een stuk minder positief als die eerste keer. Wilde het er toch even bij vermelden. Jammer want het leek een leuke plek!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

2 comments

  1. Avatar

    Ziet er leuk uit! Had ik helemaal niet verwacht in Almere. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!