Restaurant de Kas | simoneskitchen.nl

Gisterenmiddag heb ik me even weggerukt van de computer en ben ik lekker wezen lunchen met een vriendinnetje bij restaurant de Kas in Amsterdam. Supermooie locatie. Om eerlijk te zijn had ik het daar een beetje op uitgezocht, kon ik tenminste foto’s maken! Haha… 🙂

20110329-_MG_0694

De kas is een restaurant waar biologisch en eigen gebruik hoog in het vaandel staan. Mag ook wel met een eigen kas en nog eens een eigen stuk grond een stukkie verderop. De gerechten zijn over het algemeen heerlijk. We begonnen met drie voorgerechtjes en die waren heerlijk op een na, die vond ik niet zo bijzonder. Dat was een versie van paksoi (ik vergeet de naam steeds), maar de andere twee gerechtjes maakten dat meer dan goed. Het hoofdgerecht was een stamppotje van spinazie met heilbot, op de huid krokant gebakken, schorseneren (die was echt melig) en in balsamico gemarineerde zilveruitjes. Erg lekker. Het dessert… nou ja. als je die foto bovenin ziet dan weet je al genoeg toch?

20110329-_MG_0708

Al met al was het weer een erg gezellig en lekker etentje en zeker voor herhaling vatbaar!

Restaurant de Kas

De keuken is geopend:
lunch: 12.00 – 14.00 uur
diner: 18.30 – 22.00 uur

Adres
Kamerlingh Onneslaan 3
1097 DE Amsterdam
T 020 462 45 62
F 020 462 45 63
E info@restaurantdekas.nl

Ook lekker is het eten bij Ron’s Gastrobar of I love Sla

Delen is fijn!