Simone's Kitchen

Restaurant: Bairro Alto – Nijmegen

Bairro Alto - Nijmegen | simoneskitchen.nl

Ik ben echt niet meteen de hipste persoon of iemand die altijd op de hoogte is van de leukste en nieuwste tentjes… Neuh, ik zou bijna zeggen in tegendeel; ik wil nog wel eens achter de feiten aan hobbelen. Want laten we eerlijk zijn, er komen op het moment zoveel leuke nieuwe eettentjes en restaurants bij dat het haast ondoenlijk is om alles bij te houden. Toch? (nu allemaal ja zeggen anders moet ik toch weer terug naar dat hobbelen van die feiten… )

bairro alto2

Gelukkig heb ik dan vriendinnen die dan weer wel van alles op de hoogte te zijn zoals Alexandra en Nathalie. Dus ik laat me dan graag leiden… 😉 En zo kwam ik recentelijk bij Bairro Alto in het leuke Nijmegen (binnenkort weer naar Nijmegen dus verwacht nog wat leuke tentjes om aan toe te voegen!)

20150615-MH2A1383

Bairro Alto is een fijne koffiebar, waar je terecht kunt voor een lekkere bak koffie of thee en vergeet vooral niet om wat lekkers erbij te nemen. Ik was net klaar met de whole30 dus koos voor een kokos- amandelcake die heerlijk was (kon hem alsnog niet op) en Alex had een belachelijk lekkere brownie die gevuld was met fudge… Hoezo een goddelijke combi? Helemaal top dus.

Je vindt Bairro Alto ietwat van de hoofdstraat af (maar ik ken Nijmegen verder geheel niet, dus wellicht is het wel óp de hoofdroute…

Bairro Alto
Kannenmarkt 6
6511 KC Nijmegen
info@bairroalto.nl

 

20150615-MH2A1389

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

2 comments

  1. Avatar

    Ha Simone, leuk verhaal hoor over Bairro Alto! Een van de leukste koffietentjes, achter de Grote Markt. Inderdaad ietwat verstopt, maar dat houden we graag zo 😉 Het is niet groot daar en als al jouw volgers ook komen koffie drinken waar gaan wij Nijmegenaren dan naartoe?! Ik heb nog wel wat tips voor een volgende keer: Novia Verde, Sid en Liv, Lodewijk en als je van Italiaans ijs houdt: Merano. Ijsjes voor 75 cent per bol! Groetjes Vanessa 

    • Simone van den Berg

      O haha Vanessa… Nou ik denk dat de kans dat al mijn volgers nu naar Bairro Alto gaan niet zo groot is hoor, dus ik hoop dat het nog een beetje goed komt voor de Nijmegenaren… 😉 Vast wel! En thanks voor de tips! Ik ga over twee weken weer naar Nijmegen met een vriendin!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.