Januari en reiskriebels

Ligt het aan de maand januari? Met zijn grijze saaie dagen na al dat kerstgeweld? Ik weet het niet maar een feit is wel dat ik elk jaar rond deze tijd weer vol zit met reiskriebels. En ik vind het maken van plannen echt wel een van de leukste dingen die er zijn. En nog mooier: onze eerste reis van dit jaar hebben we alweer in de planning zitten. En het wordt…. tromgeroffel… Curaçao! Eigenlijk iets totaal anders dan we van plan waren, maar zeker niet minder leuk. Ook eigenlijk wel een beetje gek want ik ga voor de vierde keer naar Curaçao. Een uniek iets eigenlijk want normaal gesproken gaan we echt niet vaker dan één keer naar een bestemming. Maar Curacao heeft voor ons de ultieme relax factor. Misschien ook wel omdat er nu eenmaal niet zo heel veel te doen is op het eiland. Het is niet groot dus je bent er op een gegeven moment wel een beetje overheen gereden. Maar er hangt een relaxte sfeer, het eten is er geweldig en ja, nou ja, gewoon een top plek dus.

Dus ja, ik heb er zin in! We vertrekken net na mijn verjaardag. Ik wilde eigenlijk met mijn verjaardag zelf weg zijn maar dat lukte even niet met de planning. We slapen dit keer niet in ons favoriete appartement aangezien die vol was. Dat is het risico van later boeken natuurlijk, maar we hebben een top alternatief gevonden bij Landhuis Jan Thiel. Ziet er goed uit of niet?

Wenen

Onze tweede trip hadden we al eerder geboekt. Sterker nog; volgens mij staat die al echt maanden gepland en ik was het laatst bijna vergeten.. Heel erg, ik weet het… Affijn, in maart gaan we dus op onze eerste citytrip van het jaar en wel naar Wenen. Totaal wat anders natuurlijk dan Curaçao maar ben ik ook heel benieuwd naar.

Heb jij al plannen voor het nieuwe reisjaar gemaakt? Of heb je geen last van reiskriebels?

Lees ook:

Delen is fijn!