Simone's Kitchen

Reisfoto: Sneeuw in Lausanne

20150126-MH2A5532

Ik kan er niks aan doen maar ik heb een zwak voor sneeuw. En ja, ja ik weet het ook wel dat het hier in Nederland een en al ellende is op het moment dat er drie vlokken sneeuw vallen maar hoe fijn is het als het ’s nachts heel hard gesneeuwt heeft en je wordt dan wakker in zo’n prachtige stille wereld…? Dat is toch geweldig? Althans dat vind ik tenminste. Dus toen we aankwamen in Geneve en het een klein beetje sneeuwde was ik blij. En vanaf het balkon van mijn hotelkamer (Hotel Palace – echt poepiesjiek hotel!) had ik dit uitzicht op de sneeuw en op de straat eronder. Ik hou ervan. Al had het gerust nog wat harder mogen sneeuwen maar ook in Zwitserland is het blijkbaar pruimentijd als het aankomt op de sneeuw…

Zouden we die winter nog gaan krijgen denken jullie?

Bewaren

Delen is fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!