Simone's Kitchen

Recipease – Clapham Junction, Londen

Recipease

Jamie Oliver is alom tegenwoordig als je door London loopt. Barbecoa, Fifteen, Jamies Italian en nu ook Recipease zijn zomaar wat van de namen die je tegen kunt komen van Jamie. Ik ben in Londen alleen nog in Recipease geweest. In Amsterdam is de Nederlandse Fifteen en nou ja, leuke tent maar niet spectaculair. Ik ben daar tot nu toe alleen voor lunch geweest, maar ga het zeker nog een keer uitproberen voor het diner.
Recipease is bedoeld om mensen aan te zetten meer te koken. Je kunt er leuke kookworkshops volgen, maar ook binnenlopen als je een willekeurige kookvraag hebt.
Heel toevallig zat Recipease (Clapham Junction) min of meer om de hoek van waar Regula (miss Foodwise) en Giulia (Julskitchen) sliepen, dus was het al snel de vaste ontbijtspot voor de ‘breakfast-gang’ tijdens FBC.


En ja, het is een echte aanrader. Het eten is echt lekker, vers voor je neus klaargemaakt, mooie producten en als bonus is het ook nog eens een winkel met echt leuke dingetjes… Leuke dingetjes die ik net liefste allemaal mee had willen nemen, maar mijn koffertje zat al tot de nok toe gevuld met spullen van de FBC goodiebag en ik wilde liever niet die 20 kilo overschrijden. Ik denk ook altijd dat mijn koffer zwaarder is dan ie werkelijk is…. Bleek uiteindelijk 18.5 kilo te zijn… Dus ik had potverdorie nog 1,5 kilo leuke spulletjes mee kunnen nemen!!! Moet ik toch nog een keertje terug… Ik zit nu nog te wachten tot er een Recipease opent in Nederland, al is het weer zo’n ding wat hier altijd minder goed lijkt te gaan werken.
Wij hebben er uiteindelijk drie ochtenden ontbeten. In Londen zitten drie vestigingen van Recipease, dus als je in de buurt bent, zeker uitproberen. Het is de moeite waard!

Giulia en Regula proberen een keus te maken!

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

4 comments

  1. Ik snapte heel de recipease al niet…
    Ik ben altijd de laatste diende nieuwste roddels hoort… Hahahaha
    Ik ga even kijken!

  2. Volgens mij was Londen ook geen straf, toch?! Recipease vond ik ook een hele gave winkel. Lijkt me ook super om zo’n concept ook in Nederland te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.