Tijdens de feestdagen wordt er meestal uitgebreid ontbeten. Een luxe kerstontbijt is bij veel Nederlanders traditiegetrouw aanwezig. Genieten van de tijd met elkaar en...
Read More Hoe verzorg je een makkelijk kerstontbijt?
Kerriesaus is typisch een van die sauzen die makkelijk is om te maken en heel veelzijdig is. Ik maak hem dit keer op basis...
Read More Zelf kerriesaus maken
Vitello tonnato is typisch zo’n klassieker die iedereen wel kent. En deze snelle vitello tonnato is bovendien super eenvoudig om te maken en staat...
Read More Snelle vitello tonnato
Chimichurri is een heerlijk sausrecept wat lekker is bij gegrild vlees, gegrilde vis, over een knapperig aardappeltje of als spread over een boterham. Kortom...
Read More Chimichurri recept
Ik was van de week eens aan het zoeken in mijn computer en toen kwam ik er achter dat ik ooit eens ben begonnen...
Read More Weekmenu week 47-2023
Kaki of ook wel sharonfruit genaamd is heerlijk in deze tulband die perfect is voor het herfstseizoen. De kaki wordt gepureerd gebruikt in de...
Read More Tulband met kaki en specerijen
Deze heerlijke airfryer brownies zijn makkelijk om te maken. Het voordeel van de airfryer is dat ze snel klaar zijn en dat je niet...
Read More Airfryer brownies
Vandaag een heel ouderwets gerecht van haricots verts met spek. Althans ik vind dat echt wel het ultieme retro gerecht. Typisch iets wat mijn...
Read More Haricots verts met spek
Het ideale voorgerecht voor de feestdagen is een lekkere carpaccio. Bijna iedereen houdt er van, het is makkelijk van tevoren klaar te maken en...
Read More Carpaccio
Als ik dit schrijf komt er weer een storm op Nederland af. Ciaran schijnt morgen vreselijk te gaan huishouden en dan vooral langs de...
Read More Weekmenu week 46-2023
Deze heerlijke flammkuchen met aardbeien en witte chocola is super eenvoudig om te maken en staat binnen 20 minuten op tafel. Heerlijk voor bij...
Read More Flammkuchen met aardbeien en witte chocola
Coq au vin is een heerlijk stoofgerecht wat van oorsprong uit de Franse keuken komt en perfect is voor de herfst en winter. Ik...
Read More Coq au vin