Simone's Kitchen

Costa Rica

Wat een geweldig land is Costa Rica… We zijn er tien jaar geleden geweest en het is behoorlijk veranderd in die tijd maar het is nog steeds een land met een overweldigende natuur. Er lopen inmiddels wat meer toeristen rond als tien jaar geleden...

Springrolls met gerookte kip

Recept voor springrolls met gerookte kip Ik hou van springrolls. In alle soorten en maten eigenlijk. Zowel de verse variant zoals deze springrolls met komkommer en kip of deze springrolls met krokante garnalen Nu ik erover nadenk maak ik vaker verse springrolls en minder...

Op vakantie!!

Nog twee dagen en dan zijn we voor drie weken naar costa rica…. Echt super lekker maar ALS het hier dus wat rustiger is als normaal ( ik hoor je denken…; nog rustiger??) dan weet je waar het door komt. Ik hou mijn andere...

Het makkelijkste kerstdessert | simoneskitchen.nl

Makkelijk dessert voor de kerst

Makkelijk dessert voor kerst Het makkelijkste en misschien wel het lekkerste dessert om te maken tijdens de feestdagen. Geen zin in stress voor je dessert? Check dan dit lekkere en makkelijk recept. Klaar in een paar minuten! Kerststress Is bij jullie de kerst stress...

Orientaalse tonijn op een ‘krukje’ van komkommer

Orientaalse Tonijn met kruiden en pinda’s Kijken jullie wel eens naar kookprogramma’s? Over de kook, topchef, masterchef… dat soort dingen? Wij zijn er gek op. Echt… En je leert er ongemerkt toch nog best wel wat van plus je doet soms ideeen op voor...

Coquilles met erwt en munt puree | simoneskitchen.nl

Coquilles met erwtenpuree en munt

Coquilles met erwtenpuree Een lekker kerstvoorgerechtje van coquilles met erwtenpuree en munt. Nog sneller om te maken dan de coquilles met spek. Als je het aan mij vraagt dan zijn coquilles een ideaal feestelijk voorgerecht. Met de kookclub maakten we ook ooit deze coquilles...

Coquilles met spek en limoen peterselie boter | simoneskitchen.nl

Coquilles met spek en peterselie boter

Coquilles met spek Een lekker en makkelijk voorgerechtje voor de feestdagen. Deze coquilles met spek en peterselie boter zijn gegarandeerd een succes bij al je gasten! Voorgerechtje Ik vind het altijd heerlijk om flink te testen met nieuwe kerstrecepten en kerstvoorgerechten zijn vaak heel...

Lindenhoff – Baambrugge

De meeste mensen die mijn blog een beetje volgen of mijn engelstalige blog Junglefrog Cooking wel eens lezen, weten dat ik niet altijd even gecharmeerd ben van de producten die we hier in Almere kunnen vinden. In Almere Buiten zitten eigenlijk alleen maar supermarkten...

Patisserie cursus

Jeetje, waar moet ik beginnen… We hebben echt leuke dingen gedaan de laatste tijd; druk geweest, fotoshoots gehad, lekker gekookt, maar…. wat we ook hebben gedaan (we zijn er zelfs nog mee bezig) is een cursus patisserie bij Douglas Delights in Amsterdam. Ik ben...

Koken in Frankrijk

O, het wordt bijna een beetje genant… heb ik een hele tijd niks geschreven hier en dan kom ik alweer terug van vakantie… Haha… Zwaar leven heb ik wel vinden jullie ook niet? Ik heb geloof ik al eerder verteld over onze kookcursus die...

Vakantie, vakantie, vakantie!!

Als het ineens heel rustig is hier…. wij gaan lekker drie weekjes op vakantie naar Italie dus je zult weinig van me horen, tenzij ik af en toe ergens internet verbinding heb (laptopje gaat mee) maar ik reken er maar niet op omdat we...