Voor de derde challenge moest ik wel even nadenken; er zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden en mijn hoofd zit nog vol ideeën maar gezien...
Read More Kip, kip, kippetje! – foto challenge #3
Dit heerlijke recept voor een romige chocolademousse is niet ingewikkeld om te maken. De grootste uitdaging is om er vanaf te blijven tot het...
Read More Chocolademousse recept
Pasta met lekker knapperig uitgebakken chorizo, kort aangebakken courgette en lekker veel doperwtjes. Het is een ideale snelle pastamaaltijd voor een doordeweekse maaltijd. Er...
Read More Pasta met chorizo, erwtjes en courgette
Wat is hennepzaad? Wat is hennepzaad en waarom zou je dit kleine plantje vaker moeten eten? En wat heeft het zaad te maken met...
Read More Wat is hennepzaad en waar gebruik je het in?
Afgelopen vrijdag hadden we weer onze twee maandelijkse kookclub, waar iedereen volgens mij altijd echt twee maanden lang naar uit zit te kijken. Vaker...
Read More Kaneel bavarois met cantuccini crumble – Kookclub!
Zelf je eigen cruesli maken is nog nooit zo makkelijk geweest met dit recept. Bovendien goed aan te passen naar je eigen smaak. Zelf...
Read More Zelf cruesli maken
Lekker makkelijke en smeuïge chocolade kreukel koekjes. Geschikt voor elke gelegenheid en zo lekker! Chocoladekoekjes Heerlijke chocoladekoekjes die enorm makkelijk zijn om te maken...
Read More Chocolade kreukel koekjes of chocolate crinkle cookies
Ik kan bijna niet geloven dat het inmiddels alweer meer dan een jaar geleden is dat we terug kwamen uit Laos en Cambodja… Ik...
Read More Lao gember kip en Luke Nguyen Greater Mekong
Deze heerlijke kaas uien quiche is super eenvoudig om te maken en zo verschrikkelijk lekker! Heerlijke kaas uien quiche gestoofd in bier Om deze...
Read More Kaas uien quiche gestoofd in bier
Deze frisse dressing met karnemelk en mierikswortel is perfect voor een eenvoudige salade en voor zomerse dagen. Frisse dressing met karnemelk en mierikswortel Dit...
Read More Frisse dressing met karnemelk en mierikswortel
Linzen zijn van alle soorten peulvruchten wellicht een van de makkelijkste om te verwerken in allerlei gerechten. Bovendien worden ze vaak gebruikt als vleesvervangers...
Read More Alles over linzen – wat moet je ervan weten
Op maandagavond maakte ik mijn derde Donna Hay recept van de challenge, maar tegen de tijd dat ik klaar was met koken liep het...
Read More Krokante zalm met aardappelsalade – Donna Hay #4