Dit lekkere gerecht voor een schouderkarbonade met een lekker pittige specerijenrub komt uit de oven en is heerlijk met gebakken aardappeltjes en groente. Lekker...
Read More Pittige schouderkarbonade uit de oven
De ‘mysterybox/pressuretest’ tas was op vrijdag al afgeleverd. Het was iets met vis, zoveel wisten we en de recepten leken echt niet heel erg...
Read More Pressuretest: vis a la masterchef australie
Mededudes, ik heb slecht nieuws! Het zijn dramatische tijden; ook in de DudeFood keuken. Alsof de aanhoudende economische recessie al niet voldoende reden was...
Read More Dudefood dinsdag: Naanbrood pizza
De caesar salad kent iedereen waarschijnlijk wel, maar deze vegetarische versie van Donna Hay maakt gebruik van havermout croutons of een soort havermout granola...
Read More Caesar salad met havermout croutons
Het was natuurlijk de hoogste tijd dat ik weer eens verder ging met mijn missie om alle gerechten uit een van de tijdschriften...
Read More Boerenkool pizza of hoe je die niet maakt…. DH #20
Deze supersnelle worstenbroodjes maak je met kant- en klaar croissantdeeg en eenvoudige saucijsjes. Supersnelle worstenbroodjes Voor iedereen de allerbeste wensen uit de Dude Food...
Read More Supersnelle worstenbroodjes met croissantdeeg
Ik heb er een tijd mee in mijn maag gezeten; moet ik dit nu wel of niet met jullie delen? Moet ik nu wel...
Read More Ik beken: ik ben eet verslaafd
Dal met zoete aardappel en snelle kokoschutney Het boek van Anna Jones ‘Een nieuwe kijk op eten” heb ik al een tijdje in huis...
Read More Boekreview: een nieuwe kijk op eten en Dal met zoete aardappel
De week tussen Kerst en de jaarwisseling is zo’n week waarin alle Dudes op de hele wereld een klein sprongetje van vreugde maken. Want...
Read More Dudefood Dinsdag: Gevulde JalapeƱos (deel 2) met gehakt
Deze overheerlijke geroosterde spruitjes kun je maken met hazelnoten of met amandelschaafsel en naar wens met of zonder spekjes. Geroosterde spruitjes Spruitjes…. Als kind...
Read More Geroosterde spruitjes met bacon en hazelnoten
Wat is lekkerder om te serveren bij de soep dan deze overheerlijke kaasstengels die je makkelijk maakt van bladerdeeg. Bestrooi naar wens met sesamzaadjes...
Read More Snelle kaasstengels van bladerdeeg
Een lekker gevuld ei is altijd een welkome snack bij de meeste feestjes. Makkelijk om te maken en bovendien ook nog eens koolhydraatarm. Deze...
Read More Gevulde eieren met zalm en gerookte paprika