Simone's Kitchen

Podcast #7 – Q&A met Simone

Vraag maar raak

Omdat ik vandaag geen interview op de planning had staan bedacht ik me dat een vraag en antwoord wel een goed idee zou zijn. Ik vroeg op Instagram stories of jullie vragen aan me hadden en die beantwoord ik vandaag in de podcast.

Heb je andere vragen dan hoor ik het natuurlijk graag voor een volgende keer. Je kunt de vragen onder aan de post achterlaten!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.