Simone's Kitchen

Plate to Page – fantastische workshop in Duitsland

20110520-_MG_6496

Degenen die me volgen op twitter weten het al lang; ik heb een fantastisch weekend gehad in Duitsland bij Plate to Page. Het was maanden ervoor dat ik me op had gegeven voor een workshop foodstyling en writing; volgens mij al in November vorig jaar. De workshop werd georganiseerd door een aantal van mijn heldinnen dus ik verheugde me er in eerste instantie op om iedereen nu eens in levende lijve te ontmoeten. Maar dat het zo ontzettend veel leuker zou worden als ik me had voorgesteld; dat was een hele prettige bijkomstigheid.

20110522-_mg_6851

Als je nog nooit eerder in het gezelschap van een groep foodbloggers bent geweest dan is dat toch wel een openbaring. Mitch, de partner van Ken (HungryRabbitNYC), was als enige nietblogger in ons gezelschap en ik weet zeker dat hij bij tijd en wijle heeft gedacht met een stelletje idioten op stap te zijn. Al op de allereerste avond was het hilarisch zoals we met zijn allen op ons eten doken om het te fotograferen in plaats van op te eten. Zelfs zo erg dat iemand op gegeven moest melden dat het wellicht handig zou zijn om nu maar eens een hapje te gaan eten want het stond koud te worden.. 🙂

Nou ja, ik kan jullie hele verhalen vertellen over hoe fantastisch iedereen was (want dat waren ze) en hoe ontzettend veel lol we hebben gehad, maar je kunt ook even kijken op mijn engelstalige blog waar al meerdere posts gewijd zijn aan het fenomeen Plate to Page.

Hier alvast een paar fotootjes van een styling exercise (eerste foto) het geweldige beef wat ons ter beschikking is gesteld door BordBia en een foto van onze picknick assignment.

Volgende keer deel ik weer een recept met jullie!

20110522-_MG_6807

20110521-_MG_6641

20110522-_MG_6810

20110522-_MG_6946

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

1 comment

  1. Hallo Simone,

    Door toeval op je site gekomen. Heb likkebarend alles zitten lezen. Het pakkend schrijven, de lekkere recepten en vooral de prachtige foto’s. Ooit (en dat zal best nog wel even duren) ga ik me ook hieraan wageb. Eerst nog wat moed verzamelen!
    Mijn complimenten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.