Simone's Kitchen

Parijs (4de arr) – conceptstore Merci en Italiaans lunchen

Shopwalhalla…

Aan de Boulevard Beaumarchais, daar waar het 3de en 4de arrondisement elkaar raken, is de moeder der conceptstores gevestigd: Merci. Vraag een stylist naar dé plek die je moet bezoeken in Parijs en je zult deze winkelnaam horen. Bij Merci kun je dwalen over drie verdiepingen design en hebbedingetjes op woon- en kookgebied; ikzelf haalde hier al ontelbare props vandaan. Maar pas op niet al je zakgeld hier te spenderen want een aantal deuren verderop zit nog een parel.

Merci – 111 boulevard Beaumarchais

Parijs - Merci - shoppen (2 van 3)

…en daarna lekker lunchen.

Gaaf, gaaaf, gaaaaf! Ik kan het interieur van restaurant Grazie niet anders betitelen. Maar hé, dit restaurant is dan ook van dezelfde familie als bovengenoemde conceptstore. Gelukkig is niet alleen het interieur heel mooi en de bediening supercool, het eten is ook goed. Simpel en puur Italiaans eten, zonder opsmuk. Omdat de goede kwaliteit dat niet nodig heeft.
Grazie – 91 boulevard Beaumarchais
Parijs - Grazie - lunch (3 van 3)

Bewaren

Bewaren

Delen is fijn!

Alexandra Hereijgers

Alexandra Hereijgers is styliste en foodstyliste. Ze houdt van eten en reizen: ze kookt, bakt, styled en werkt mee aan kookboeken, commerciële shoots en buigt zich graag over foodconcepten. Alexandra is recent gestart met We Work For Food - een one stop shop voor elk food concept. Van conceptcreatie tot uitvoering tot social media. Alexandra gaat voor Simone's Kitchen regelmatig op reis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.