Paleo weekmenu voor week 31
Het weekmenu van deze week is weer heerlijk en makkelijk om te maken. Haal vast alle boodschappen in huis en je hoeft niet meer na te denken wat je nog moet eten deze week!
Maandag – Bloemkoolcouscous met rode biet
Alvast een kleurig begin van de week met deze heerlijke bloemkool couscous met rode biet. Ik hou van die kleur!
Vind hier het recept voor de bloemkool couscous met rode biet
Dinsdag – preisoep met bleekselderij
Soep kun je mij echt elke dag van de week wel voorzetten. Heerlijk en lekker makkelijk!
Vind hier het recept voor de preisoep met bleekselderij
Woensdag – bietjessalade met ei
Wederom een gerecht met bietjes. Deze heerlijke bietjessalade met ei kun je natuurlijk zo eten maar je kunt er ook meer een maaltijd van maken door het te combineren met een stukje gebakken vis of vlees. Of serveer het in slaschuitjes
Vind hier het recept voor de bietjessalade met ei
Donderdag – slowcooker stoof
De associatie met stoofvlees en winter is snel gemaakt maar ook in de zomer kun je prima een heerlijke stoofschotel op tafel zetten. En in de slowcooker gemaakt is het super handig voor een doordeweekse dag.
Vind hier het recept voor de slowcooker stoofschotel
Vrijdag – broccolisalade met nootjes
Het weekmenu bevat dit keer vrij veel salades maar wil je meer vulling dan is dat makkelijk door iets toe te voegen aan de salade. Gekookte eitjes, een lekker stukje krokant gebakken zalm en je hebt een volwaardige maaltijd.
Vind hier het recept voor de broccolisalade
Zaterdag – surf & turf van de bbq
Deze overheerlijke surf en turf spiesjes zijn ideaal om op de barbecue te bereiden maar kunnen in geval van nood ook goed in de grillpan gemaakt worden.
Vind hier het recept voor de surf & turf spiesjes
Zondag – banaandonuts met kokosdip
Voor zondag een heerlijk en makkelijk recept voor banaan donuts. Die je overigens ook prima kunt maken als muffins… 🙂
Vind hier het recept voor de banaan-kokos donuts
Pin dit weekmenu
Wil je de weekmenu’s makkelijk bewaren? bewaar dan onderstaande foto of check hier alle weekmenu’s.