wpid-Photo-20141008152352

Jaaaa! We zijn gearriveerd in Padang, Sumatra. Oorspronkelijk zouden we hier niet blijven maar meteen doorgaan naar Bukittinggi maar dankzij een verandering in het vluchtschem hebben we hier nu een extra dag.

Het is fijn om een relaxte start te hebben van de vakantie en een beetje te acclimatiseren. Afgelopen nacht hebben we in het hotel gegeten met de groep. Iedereen was behoorlijk gesloopt na de lange vlucht. We hadden ook nog een vertraging gehad aan de gate op schiphol dankzij een brandje in de gate naast die van ons.

wpid-Photo-20141008152537

Gelukkig was het niks ernstigs maar bij hevige rook ontwikkeling worden en mogelijk gevaar worden de security checks meteen gestopt en het vliegtuig moest schoongemaakt worden aangezien ook die vol zat met rook. Alles bij elkaar een vertraging van 1,5 uur. Niet heel erg slecht eigenlijk maar het betekende wel dat onze aansluitende vlucht van Jakarta naar Padang een haastige klus werd.

Toen we arriveerden bleek dat mijn koffer miste. Er waren in totaal twee ontbrekende koffers… Ik had weer eens mazzel, Maar gelukkig kwam de koffer tijdens ons diner al aan dus niks aan het handje.

wpid-Photo-20141008152721

Vandaag dus een lekker relaxed dagje met een laat ontbijt en toen een tripje naar China Town en Caroline beach. Ik heb alleen iphone fotootjes nu aangezien we on the move zijn.

Lunch was heerlijk bij Lamun Ombak, welke de traditionele Padang specialiteit serveren. In principe betekent dat dat de hele tafel vol gezet wordt met eten en je eet wat je wilt. Je rekent vervolgens alleen af wat je gebruikt hebt. Slim concept want als het er staat….

wpid-Photo-20141008152920

Vanavond gaan we ergens in de stad dineren en morgen begint de trip pas echt wat hoger in de bergen in Bukittinggi.

Bewaren

Delen is fijn!