20140422-MH2A9098

Ik moet jullie wat bekennen; er zijn dagen – en meer als ik zou willen – dat de dagen zich aan elkaar rijgen met shoots, nabewerking, e-mails beantwoorden en slapen. Hoe vreemd het ook klinkt wellicht voor een foodblogger/food fotograaf; ik vergeet dan soms te ontbijten en dat bevalt me eigenlijk altijd slecht.
Een ideale ochtend is voor mij als ik wakker wordt (liefst na half zeven!), naar beneden stommel om koffie te zetten (ik wil nog zo’n koffie apparaat met een timer), koffie mee naar boven en dan met manlief en de katten even lekker wakker worden met een bakkie koffie, bordje havermout of yoghurt met cruesli en een iPad op schoot. En die ochtenden hebben we best regelmatig hoor. Sterker nog, we staan er graag een half uurtje eerder voor op.

Maar soms is er geen tijd. Moet ik om half zeven weg om ergens aan de andere kant van het land te fotograferen en dat is voor mij te vroeg om een bordje havermout naar binnen te werken.
Sinds kort neem ik dan een belVita pakje mee, liefst nog een bakkie koffie ook voor in de auto of een appeltje erbij en dat eet ik dan na een half uurtje of zo in de auto te hebben gezeten. En voor mij is dat ideaal (op de kruimels na)
En ja tuurlijk kun je ook een boterham maken maar dat hebben we niet altijd in huis ( vergeten te halen of geen beleg) en de belVita kun je gewoon in de kast laten liggen. Verpakt per portie dus lang houdbaar.
Is het voor elke dag? Nee zeker niet. Maar voor een snel ontbijt on the go op de dagen dat ik niet wil nadenken over een ontbijt geeft het me toch net genoeg vulling om de ochtend door te komen. BelVita zit vol met granen en samen met wat fruit en  dergelijke is het een snel en handig alternatief voor mij.

belVita ontbijtbiscuits zijn rijk aan langzaam verteerbaar zetmeel wat langzaam wordt vrijgegeven na vertering. Consumptie van producten met een hoog gehalte langzaam verteerbaar zetmeel doet het bloedglucosegehalte minder stijgen na de maaltijd dan producten met een laag gehalte langzaam verteerbaar zetmeel.

Dit bericht hoort natuurlijk in de rubriek ‘nieuwe producten’ hier op Simone’s Kitchen en ik had je al eens verteld dat ik af en toe nogal achter de feiten aan ren he..? Nou dat is nu ook het geval want belVita ligt al een tijdje in de winkels.. 🙂

20140422-MH2A9100

Disclaimer: Dit artikel is gesponsord maar alle meningen zijn die van mijzelf

Delen is fijn!