Simone's Kitchen

Nieuw! (producten, boeken, winkels)

1000en1smaken.nl

Of ik een mooi pakketje wilde ontvangen? Nou daar zeg ik niet zo snel nee tegen dus vol verwachting ontving ik een doosje van 1000en1 smaken, een relatief nieuwe webshop die een enorme hoeveelheid mooie producten online verkopen.

Wij ontvingen een doos met wel heel lekkere (en leuke) chocolaatjes die zo snel op gingen dat ik voor de foto even de voorbeeldfoto van de site moest halen. Haha.. Het leuke is dat het kleine chocolaatjes zijn en er zitten er zoveel in dat het een ideaal ‘deeldoosje’ is.

Chocola via 1000en1 smaken

De artikelen zijn allemaal mooi en stevig verpakt dus ook potentieel breekbare artikelen komen zonder problemen aan. Wij ontvingen naast die lekkere chocolaatjes ook een flesje lekkere azijn, lekkere popcorn van Bloom’s (Wees gewaarschuwd, eenmaal open is het zakje echt zooooo leeg! De Mexican Chili was echt super!) , pasta, olie en een potje gerookte paprika.

pink-moscBarefoot pink moscato

Speciaal voor de feestdagen heeft Barefoot een mooie wijn op de markt gezet die perfect geschikt is voor het maken van lekkere feestelijke drankjes en zoete desserts. We hebben de moscato nog niet geprobeerd maar ga dat zeker binnenkort verwerken in een dessert. Ik ontving de versie zonder koolzuur. Het resultaat zal ik zeker delen!

 

 

Hollands Maandkookboek

Het Hollands Maandkookboek is een mooi vormgegeven boek, waar ik de fotografie van heb mogen verzorgen. De recepten zijn ingedeeld op seizoen en naast de nodige lekkere recepten bevat het boek veel extra informatie over bepaalde ingrediënten. Het boek is erop gericht dat je lekker en duurzaam kunt eten door meer rekening te houden met de seizoenen. Er zit een handige maandkalender is zodat je in een oogopslag kunt zien wat in het seizoen is.Het Hollands Maandkookboek is geschreven door Annemieke Geerts-Chillé en verkrijgbaar bij O.a. Bol.com voor € 24,95.

 

Hollands maandkookboek | simoneskitchen.nl

Alle bovenstaande producten hebben we ontvangen ter beoordeling, maar alle meningen zijn gebaseerd op onze mening. Producten waar we niks aan vinden schrijven we niks over! 🙂

 

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.