Simone's Kitchen

Nieuw – Kerst met AH, Jumbo Foodmarkt en Foodhallen

Het is weer tijd voor een nieuw artikel waarin ik weer een paar leuke dingen heb…

 

Alles voor kerst bij de Appie

Of ik een pakket wilde ontvangen van de Albert Heijn was de vraag. Ik stuurde een mailtje terug met mijn standaard antwoord; dat ja, ik dat wel wilde ontvangen maar dat ik geen garantie op een publicatie afgeef en blablabla. Niks meer gehoord dus ik ging er al vanuit dat het enthousiasme bekoeld was, tot ik afgelopen dinsdag een meneer voor de deur had staan met een grote doos. Een zware doos ook mag ik wel zeggen.

Kerstspecials van AH | simoneskitchen.nl

Je raadt natuurlijk al dat het pakket van de Appie was en hoewel ik normaal nooit zo warm loop voor dit soort acties kon ik het toch niet nalaten om hier even een klein stukje over te schrijven. Dat vlees!!! Dat is echt niet het vlees dat je normaal in de Albert Heijn vind. Een prachtige ossenhaas zoals je die wel hoopt in de supermarkt te kunnen vinden maar die er domweg niet zijn. Het pakket was verder volledig met lekker recept en alle benodigde ingrediënten voor een goed kerstdiner. Er zat zelfs een potje peper en zout bij! En verder broccoli, een citroen, een zak met aardappelen, verse kruiden, roomboter. Nou ja, aan alles was gedacht. Ook aan een aantal mooie wijnen die als extra in het assortiment zijn opgenomen in de maand december.

De kerstspecials van AH zijn dit jaar dan ook behoorlijk exclusief, met producten van reebout, tot patrijs tot ribeye. Producten die beperkt bij de Albert Heijn verkrijgbaar zijn in de decembermaand vanaf 7 december. De recepten die je ter inspiratie vind zijn ook vanaf die datum te vinden op de site.

Jumbo foodmarkt | simoneskitchen.nl

Jumbo Foodmarkt – Amsterdam

Op zoek naar markt inspiratie had Tom ook als adres opgeschreven de Foodmarkt die afgelopen woensdag is geopend in Amsterdam. Nee we wisten niet dat het van de Jumbo was maar dat werd al snel duidelijk toen we er binnenliepen. Wat is het? Het concept achter de foodmarkt is dat vers hoog in het vaandel moet staan. Vers en klantvriendelijkheid. Het was natuurlijk de opening dus ik vermoed dat iedereen dan nog eens extra gericht is op de klant, maar al meteen bij binnenkomst werden we verwelkomt door een meneer die zo ons meteen het concept achter de foodmarkt uitlegde en ons veel plezier wenste. Eigenlijk is de foodmarkt een supermarkt maar dan net dat tikkie meer. Met veel mooie en verse producten, veel meer keus als in een ‘normale’ supermarkt en vooral groot. Heel erg groot.

Foodmarkt Jumbo | simoneskitchen.nl

We gaan er over een tijdje nog een keer terug om te zien wat dan de status quo is maar voor nu ziet het er allemaal gelikt uit en een fijne aanvulling op de – toch al fijne – Jumbo supermarkten.

Adres:

Foodmarkt Amsterdam

Gedempt Hamerkanaal 223
1021 KP Amsterdam

Foodmarkt Breda

Rat Verleghstraat 4
4815NZ Breda

Jumbo foodmarkt | simoneskitchen.nl

Foodhallen Amsterdam

20141126-IMG_6958

Ja hoor, alweer Amsterdam. Ik moet zeggen dat ik blij met al die nieuwe ontwikkelingen op foodgebied in Amsterdam. Rotterdam lijkt de laatste tijd op kop te lopen als het gaat om nieuwe en leuke culinaire initiatieven maar Amsterdam doet ook zijn best.. 😉 Na ons bezoek aan de Jumbo Foodmarkt leek het ons een goed idee om dan maar meteen een kijkje te nemen bij de Foodhallen.

foodhallen1

Al zoveel over gehoord maar nog niet langs geweest. Kan natuurlijk niet. En jee wat een leuke locatie! Het pand vind ik super, de aankleding met al die leuke en lekkere tentjes zag er geweldig uit en hetgeen we geproefd hebben was uit de kunst. Voor de geïnteresseerden; we probeerden een broodje steak uit van Entrecote Mobile (van Entrecote et les Dames) en twee soorten bitterballen bij de Ballenbar. (overigens echt de moeite waard om een paar balletjes te proberen daar!) Ik had nog heel graag het Vietnamese streetfood willen proberen en nog veel meer, maar ik gok maar zo dat ik hier nog vaak ga terug komen. Ook de perfecte plek om eens af te spreken met vrienden en/of vriendinnen om lekker bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

20141126-IMG_6970 20141126-IMG_6968

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

4 comments

  1. Avatar

    Jaaa, super dat er nu ook een Foodmarkt in Amsterdam is. Is toch wat dichterbij huis dan Breda ;-)!

  2. Avatar

    IK bied me bij deze aan! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.