canstockphoto14142320

Wisten jullie al dat we naar Curaçao gaan? *happy dance*! Het duurt nog heeeeeel lang want we gaan pas in november maar ik ben er nu al helemaal klaar voor. Nou ja, dat is niet waar natuurlijk maar ik heb al tig blogs gelezen met tips over Curacao en mijn lijstje met dingen die ik wil zien en doen is inmiddels al zo lang dat we minstens tien weken nodig hebben om alles te doen. Hahaha… En tjonge ik heb er echt mega veel zin in. De vluchten zijn geboekt, dat is even het belangrijkste. Waar we gaan slapen dat is nog een vraagtekentje maar dat komt ongetwijfeld goed. Autootje moet nog gehuurd worden en meer van dat soort dingen maar het belangrijkste is natuurlijk; wat gaan we allemaal doen!

Uiteraard zijn nog meer tips altijd welkom dus heb je nog het beste restaurantje, het mooiste strand, de leukste whatever wat je graag wilt delen, dan kom maar op!

IMG_9607

Ok wat willen we allemaal in ieder geval doen? Hier mijn – voorlopige – top tien! En dit boekje hierboven? Daar staan al aardig wat leuke adresjes in!

  1. Marshe Bieu – Willemstad, lokale markt
  2. Rock beach – Willemstad
  3. Kayak door de mangrove met Ryan de Jongh
  4. Naar Playa Kanoa
  5. Flamingo’s kijken bij Jan Kok
  6. Relaxen!
  7. Zonsondergang bekijken met een cocktail in de hand. 😉
  8. Eten bij Restaurant Trio Penotti, Avilla’s Belle Terrace en The Greenhouse restaurant
  9. Quad rijden met Eric’s ATV Adventure
  10. Slapen aan het strand (nee, nee niet óp het strand maar bij het strand… Leuk hotelletje of appartement aan het strand. Snap je?)

canstockphoto26354006

We gaan in totaal tien dagen maar dat is inclusief de vlucht dus acht daar om te doen wat we willen. Zucht… Kan het ook niet wat eerder? 🙂 O en ik heb geen idee waar dat strand is op de foto hierboven maar het zag er tropisch uit dus ik vond het een goede keuze…. 🙂

Delen is fijn!