Simone's Kitchen

Meld je aan bij The Daring Kitchen challenge

Inschrijven voor de Daring Kitchen is niet langer mogelijk.

Jaren geleden deed ik mee aan de Daring Bakers. Dat was een maandelijkse challenge waarbij je een recept kreeg wat technisch uitdagend was. Denk aan het zelf maken van bladerdeeg, het maken van een beef wellington enzovoort. De Daring Bakers bestaat al een hele tijd niet meer, maar het leek me leuk om een Nederlandse variant hiervan op te zetten. Want ik mis de uitdaging soms.

Je valt snel terug op oude vertrouwde recepten, maar hoe leuk is het om elkaar uit te dagen met vernieuwende recepten of juist oude klassiekers die in het niets zijn gevallen.

Wil je meedoen aan de maandelijkse challenge? Schrijf je dan hier in voor de speciale nieuwsbrief en meld je aan voor de Facebook groep en/of Instagram.

Nieuwe challenges worden gecommuniceerd via de facebook, instagram en de nieuwsbrief. Ik kan helaas geen documenten delen via instagram dus die krijg je dan alleen via facebook of de nieuwsbrief. Het handigste is om je ook op te geven voor de nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je de nieuwe recepten toegestuurd krijgt en op de hoogte blijft van de nieuwe challenge.

Voorgaande challenges:

The Daring Kitchen