Simone's Kitchen

Leeuwarden: Parel van het hoge noorden

Het is denk ik een van die dingen… Vraag het aan iedereen die dicht bij een toeristische attraktie woont en het kan maar zo dat ze je gaan vertellen dat ze zelf nog nooit op de plek zelf zijn geweest. Het lijkt erop dat we soms blind zijn voor de mooie dingen die we naast de deur hebben en vooral kijken naar andere landen. Voor mij is Friesland een van die gebieden waar ik eigenlijk soort van nooit was geweest. Terwijl het maar een klein stukje rijden is eigenlijk.

En laten we eerlijk zijn; dat is eigenlijk best zonde!

We waren uitgenodigd door Beleef Friesland om eens nader kennis te komen maken met dit deel van Nederland en dus deden we dat voor twee dagen. Ik ga nog meer info met jullie delen over deze mooie provincie en de fijne stad Leeuwarden maar voor nu alvast een paar foto’s.

20140912-MH2A9447

20140912-MH2A9454

20140912-MH2A9443

20140912-MH2A9275

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!