Simone's Kitchen

Korte markt update en Simply Chocolate

Simply Chocolate | simoneskitchen.nl

Jee wat er kan er toch een hoop gebeuren in een mensenleven in korte tijd eigenlijk he. De meesten van jullie weten ondertussen wel dat we met onze eigen producten tegenwoordig ook op de markt staan. Althans, Tom staat op de markt, ik af en toe. En onze “eigen” producten betekent niet dat we alles zelf maken, maar wel dat we alleen de producten verkopen waar we zelf laaiend enthousiast over zijn. Sommige dingen maken we zelf (chutney, kruidenrub en binnenkort zout met smaak) en andere producten kopen we in bij fijne leveranciers. De nieuwste aanwinst sinds vandaag is Simply Chocolate. Bij een aantal van jullie al bekend, heb ik gemerkt op facebook en Instagram!

En terecht want lekker!! De enorme doos met voorraad kwam van de week binnen en ik heb me echt moeten bedwingen om niet van elke smaak een reep te proeven.. 😉 Vandaag staat Tom mét de chocola op de Siermarkt dus als je je niet kunt bedwingen dan even langs gaan. Of vrijdag op het Minervaplein, kan ook. De zaken gaan goed. We zijn her en der nog een beetje aan het zoeken en uitproberen. De producten die we hebben zijn nog steeds aan verandering onderhevig (en dat zal wellicht altijd wel zo blijven) maar het begint wel steeds meer vorm te krijgen. Afgelopen zondag stond Tom op de Neighbourfood Market en dat was echt een topdag. Zo erg zelfs dat hij met nagenoeg allemaal lege dozen weer naar huis ging.. Dat zijn de dagen waar we het voor doen natuurlijk!

Gisterenavond is er nog een nieuwe leverancier bijgekomen en wel Confivia met heerlijke suikerarme jams. Ik zeg suikerarm want in plaats van de gebruikelijke 50% suiker, zit hier maar 10% suiker in. En ze zijn waanzinnig lekker. Dat is voor ons altijd de nummer één reden om een product wel of niet te gaan verkopen. Officieel mag dit dan ook geen jam heten, maar is het een ‘fruitspread’. Maar who cares; afgezien van de naam; het is gewoon erg lekker. Vanaf volgende week op de kraam!

De producten op de webshop lopen een beetje achter maar daar ga ik van het weekend mee aan de slag dus dan kun je ook de chocola, de mosterd en de jam online kopen!

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

1 comment

  1. Avatar

    Oooh! Ik word zo blij van deze berichten! Vind het zo leuk dat jullie hier je draai in vinden en dat het lekker loopt!
    XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!