Simone's Kitchen

Khampaseuth hotel – Vang Vieng

Een van de dingen die continue leken te gebeuren op onze reis door Laos en Cambodja, was het feit dat de hotels die gepland waren op de een of andere manier werden vervangen door andere. Oorspronkelijk zouden we slapen in een prachtig hotel bij de rivier in Vang Vieng. Vang Vieng was in het verleden vooral bekend om het feit dat je met een band de rivier af kon zakken, het zogenaamde tuben. Dankzij de hordes toeristen die zich echter misdroegen en half naakt en dronken door de stad renden en het feit dat er dodelijke ongelukken plaatsvonden, zijn de regels echter veranderd. De veranderingen zijn doorgevoerd in 2012. Alle rivierbars zijn gesloten om de dronken toeristen te voorkomen.

Khampaseuth hotel, Vang Vieng | simoneskitchen.nl

Khampaseuth hotel

Je kunt nog steeds met een tube de rivier afdalen maar voor sommigen is het leuker geworden, voor anderen wellicht minder.

20130215-IMG_0184

In plaats van die mooie rivier bungalow bleven we in het Khampaseuth hotel wat een prima hotel is met aardige mensen, maar het lag aan een drukke weg en nog best een eindje lopen naar het centrum. Nu is dat wandelen nooit het probleem maar je hebt niet echt een trottoir zoals hier. En in het pikkedonker rondrennen is altijd een gevaarlijk iets als je niet op het verkeer let. Al met al was het prima; de kamers waren mooi en schoon, de airco werkte lekker mee en het was een fijne plek om te blijven als je het niet erg vind dat het centrum wat verder weg is.

Khampaseuth hotel

Ban Huay Saghao Vangvieng Laos Vang Vieng

Bewaren

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.